H επίδραση του ανθρώπινου συναισθήματος στη διαμόρφωση του DNA


Ανακάλυψαν ότι στην παρουσία Αγάπης, συμπόνιας, εκτίμησης, συγχώρεσης, το DNA έγινε πολύ χαλαρό και γνωρίζουμε ότι μια τέτοια χαλαρωμένη κατάσταση του DNA ενισχύει τη....
άμυνά μας.

Στην παρουσία θυμού, οργής, μίσους, ζήλειας, σφίχτηκε όπως ένας κόμπος και πραγματικά έσβησε και μείωσε την αμυντική αντίδραση. Αυτό το γνωρίζουμε διαισθητικά.

Πρόκειται για την επίδραση του ανθρώπινου συναισθήματος επί της προσαρμογής, της διαμόρφωσης του DNA,
του σώματός μας.

Αν εμείς επιστρατεύσουμε τα θετικά συναισθήματα μέσα μας, ουσιαστικά έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον τρόπο που το DNA μας λειτουργεί μες στο σώμα μας.

Είναι η αφετηρία μιάς ‘’εσωτερικής’’ τεχνολογίας.

Ένα πείραμα από το Ινστιτούτο Καρδιομαθηματικών που διερευνά την ανθρώπινη καρδιά σαν κάτι περισσότερο από μια αντλία που μεταφέρει το αίμα μέσα στο σώμα μας, ανακάλυψε πως η καρδιά μας είναι το δυνατότερο μαγνητικό πεδίο μέσα στο σώμα μας και πως το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που παράγει η καρδιά έχει μια επίδραση που επεκτείνεται πολύ έξω από το σώμα μας.

Γύρω απ’ την ανθρώπινη καρδιά υπάρχει ένα πεδίο ενέργειας που έχει το σχήμα ενός σωλήνα, και εκτείνεται 1,5 έως 2,5 m. μακριά από την καρδιά. Το ερώτημα είναι: Μέσα σε αυτό το αναγνωρισμένο πεδίο θα μπορούσε να υπάρχει και μια άλλη μορφή ενέργειας η οποία και μεταφέρεται από αυτό πέρα από το σώμα μας

Αναγνώστης
Keywords
Τυχαία Θέματα