GP Μαλαισίας FP1: Ταχύτερος ο Mark Webber

Mε τον Mark Webber να είναι ο ταχύτερος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά που γίνανε πριν λίγες ώρες ξεκίνησε το αγωνιστικό τριήμερο στην Μαλαισία. 1.6 η διαφορά του από τον δεύτερο Lewis Hamilton.Όπως και στην Μελβούρνη έτσι και στην Μαλαισία ο Mark Webber ήτανε ο ταχύτερος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της παρασκευής. Πίσω από τον Αυστραλό στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Lewis Hamilton
με την Mclaren, 1.6 δευτερόλεπτα πίσω του, ενώ τρίτο χρόνο έγραψε ο M.Schumacher στο τελευταίο λεπτό της....
διαδικασίας.

Τέταρτο χρόνο έγραψε ο πολύ καλός N.Hulkenberg με την Force India, μπροστά από τον επίσης πολύ καλό P.Maldonado με την Williams. Στην έκτη θέση βρέθεικε ο Felipe Massa που κατάφερε να είναι ταχύτερος του Alonso αυτή τη φορά, καθώς ο Ισπανός οδηγός της Ferrari έμεινε στην ένατη θέση. Ανάμεσα από τους δύο πιλότους της Ferrari βρέθηκαν οι Heidfeld και Barichello με την Renault και Williams αντίστοιχα. Την δεκάδα έκλεισε η Mercedes του N.Rosberg, με την Γερμανική ομάδα να είναι μαζί με την Ferrari οι μόνες ομάδες που είχανε και τα δύο τους μονοθέσια στην δεκάδα.

Προβλήματα αντιμετώπισαν και οι δύο Renault, με τον Petrov να έχει έξοδο λόγο αστοχίας ελαστικού, κάτι παρόμοιο που αντιμετώπισε και ο Nick Heidfeld όταν μπλόκαρε το ελαστικό του, με αποτέλεσμα να πληγώσει το πάτωμα της R31. Η Renault ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα ήτανε με τις αναρτήσεις και όχι με τα φρένα όπως αρχικά είχαι φανεί.

Ο Button έμεινε στην 15η θέση με παράπονα για την πρόσφυση στο πίσω μέρος, ενώ και ο νικητής του gp της Αυστραλίας, S.Vettel, έμεινε στην 17η θέση.

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα