Ζητάει την διαγραφή Παππά...

Στην αντεπίθεση πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υιοθετώντας χωρίς δεύτερη σκέψη το παρανόμως καταγραφέν ηχητικό ντοκουμέντο του Σ. Μιωνή, ενώ επιμένει να σιωπά για τα χρήματα που μοίρασε στα ΜΜΕ - αναγκάστηκε να πάρει θέση ο Γεραπετρίτης.

Έτσι, με...

σημερινή του δήλωση, ο Στέλιος Πέτσας ζήτησε τη διαγραφή του Νίκου Παππά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής
του, ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα. Γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά, τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη; Σε κάθε περίπτωση, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας, οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό», αναφέρει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο Μιωνής προέβη σήμερα σε αυτή την κίνηση για να σώσει τον Σαμαρά, την Ράικου και τον ίδιο», είχε σχολιάσει χθες ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σημειώνοντας ότι η κίνηση του κ. Μιωνή έρχεται μετά τις αποκαλύψεις για τις διαδρομές του χρήματος και τις αποκαλύψεις για τον σύζυγο της κ. Ράικου.

Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις από την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει καταγγέλλοντας πως «επιστρατεύτηκε το πραγματικό παρακράτος με κατασκευασμένες συνομιλίες» με σκοπό «να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από το σκάνδαλο Novartis».

Διαβάζοντας τις συνομιλίες του παράνομου υλικού καταγραφής από τον επιχειρηματία Σ. Μιωνή, ακόμα κι αν δεχτεί κανείς ότι δεν έχει υποστεί αλλοίωση, ακόμα κι αν παραμερίσει το γεγονός ότι η πράξη συνιστά κακούργημα έχουν ενδιαφέρον κάποια συμπεράσματα που μοιραία προκύπτουν από τη συνομιλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα