Βαξεβάνης:"Κινδυνεύουμε να μείνουμε με αγιοποιημένη εικόνα του Ψωμιάδη"

Η κατάθεση του Κώστα Βαξεβάνη για την υπόθεση των "στημένων" αγώνων συνεχίστηκε την Παρασκευή (11/10), με τις κόντρες με την πλευρά Μάκη Ψωμιάδη να μην λείπουν. "Και για το προπατορικό αμάρτημα φταίει;" ρώτησε ο δικηγόρος του, για να απαντήσει εν μέσω έντασης ο γνωστός δημοσιογράφος ότι "κινδυνεύουμε να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη εικόνα του κ. Ψωμιάδη". Διαβάστε τι ειπώθηκε...

Η κατάθεση
του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το ποιόν του Μάκη Ψωμιάδη παλαιότερα μέσω των εκπομπών του, πραγματοποιήθηκε μετά από την αντίστοιχη του Νίκου Πατέρα και των 4 πρώην και νυν διαιτητών.

Με αφορμή τη χθεσινή διακοπή της κατάθεσής του, είπε: "Άλλοι μάρτυρες κάνουν αξιολογικές κρίσεις, ότι ο Ψωμιάδης είναι καλό παιδί κλπ.

Εμείς δεν κάνουμε αξιολογικές κρίσεις, αναφερόμαστε σε γεγονότα που ουδέποτε αμφισβητήθηκαν. Στη μετοχική σύνθεση των εταιριών του δεν εμφανίζεται πουθενά.

Όμως φαίνεται ως ο ιδιοκτήτης σε όλες αυτές. Έχει τη συμπεριφορά ανθρώπου που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις αυτές. Στην Καβάλα εμφανιζόταν ο Ψωμιάδης την ώρα που είχε μηδενικά εισοδήματα και κυκλοφορούσε με πούρα, χρυσά δαχτυλίδια, χρυσά ρολόγια κι έχει και τους κορυφαίους δικηγόρους.

Ουδέποτε έχει διαψεύσει ότι έχει σχέση με τις εταιρίες αυτές και στην Καβάλα εμφάνιζε την εικόνα του προέδρου της ΠΑΕ".

Σε εκείνο το σημείο, ο Κώστας Βαξεβάνης θέλησε να αναφερθεί σε ηχητικά ντοκουμέντα που έχει παρουσιάσει στις εκπομπές του και αφορούν στο παρελθόν του Μάκη Ψωμιάδη, γεγονός που προκάλεσε έντονη αντίδραση των δικηγόρων του, με τον Γιάννη Ηρειώτη συγκεκριμένα να διαμαρτύρεται και να λέει: "Και για το προπατορικό αμάρτημα που φταίει η Εύα, ηθικός αυτουργός είναι ο Ψωμιάδης;"

Ο Κώστας Βαξεβάνης απευθύνθηκε προς το δικαστήριο και απάντησε:"Κυρία πρόεδρε, υπάρχει κίνδυνος να φύγουμε από εδώ με αγιοποιημένη την εικόνα του κ. Ψωμιάδη".

Εν μέσω έντασης, το δικαστήριο ζήτησε από τον Κώστα Βαξεβάνη να αναφερθεί σε ό,τι ξέρει αποκλειστικά για τα "στημένα" παιχνίδια και ο δημοσιογράφος αποκρίθηκε: "Δεν ξέρω με ποιον τρόπο στήνονται τα παιχνίδια. Ισχύει ό,τι σας έχω πει".

Την επόμενη εβδομάδα το δικαστήριο θα συνεδριάσει μόνο την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, όταν μεταξύ άλλων θα καταθέσει κι ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος.

Ακολούθως, έχει αποφασιστεί η διαδικασία να συνεχιστεί και στις 5 εργάσιμες ημέρες τις μεθεπόμενης εβδομάδας, ήτοι 21, 22, 23, 24 και 25 Οκτωβρίου.

Πηγή: sport24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα