«Βάλτε τα εκεί που ξέρετε»: Ξεσπά εναντίων των βουλευτών ο Γεωργάτος!

"Σκληρή" γλώσσα χρησιμοποίησε στα social media, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Γεωργάτος, για τη στάση των βουλευτών στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της εθνικής τραγωδίας με τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Με ένα οργισμένο μήνυμα στα social media, ο Γρηγόρης Γεωργάτος...
τα έβαλε με τους Έλληνες βουλευτές για την αντίδρασή τους σε όσα συμβαίνουν στη χώρα μας, με τη φονική φωτιά που έχει στερήσει τη ζωή σε πάνω από 80 συμπατριώτες μας.

Ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής με την Εθνική Ελλάδας, κατηγόρησε τους 300 της Βουλής ότι τσακώνονται για τις θέσεις τους, την ώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές των τελευταίων δεκαετιών.

Η οργισμένη ανάρτηση του Γεωργάτου

«Σε λίγο θα αφανιστούμε όλοι και θα μείνετε εσείς οι 300 να μιλάτε και να τσακώνεστε για το ποιος θα βγει πρώτος στις επόμενες εκλογές. Ό,τι και να πω είναι λίγο, μικρά ανθρωπάκια με διπλώματα και σπουδές, βάλτε τα εκεί που ξέρετε! Ψυχή, καρδιά και ευθύνη είναι λέξεις που τις κερδίζεις στο πεζοδρόμιο, κι εσείς ούτε αν υπάρχουν πεζοδρόμια δεν ξέρετε, σας σιχάθηκα όλους! Συμφεροντολόγοι όλοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα