Την Πέμπτη η απολογία του Παναθηναϊκού


Την προσεχή Πέμπτη (7/11, 13.00) θα απολογηθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης σε απολογία κλήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για
την συμπεριφορά των φιλάθλων της στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Σύμφωνα με τον Πειθαρχικό Κώδικα η τιμωρία που προβλέπεται για τον Παναθηναϊκό, είναι από 120.000 ευρώ και με μια έως τρεις αγωνιστικές τιμωρίας της έδρας.

Βέβαια, αυτό είναι στην ευχέρεια του δικαστή, ο οποίος και θα μελετήσει το φύλλο αγώνα και θα αποφασίσει το κατά πόσο σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του διαιτητή.

Όλα συνέβησαν αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον διαιτητή να δέχεται τη φωτοβολίδα ενώ κατευθυνόταν στην φυσούνα.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, η φωτοβολίδα έσκασε πρώτα στο χορτάρι και μετά τον βρήκε και σημείωσε πως δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Επίσης, γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα οι δύο μικρές διακοπές που υπήρξαν στην αναμέτρηση και το κάψιμο των πανό. Η τιμωρία είναι δεδομένη για τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό που "καίει" τους πράσινους είναι το... λουκέτο στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:

"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας": Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20

Α) Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ.Ν.Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ".
Keywords
Τυχαία Θέματα