Θεοκρατία από το Κολάμπια...


Άρης Χατζηστεφάνου

Αναρωτηθήκατε τι απέγιναν οι φιλελεύθεροι ψηφοφόροι και συνεργάτες του κοσμοπολίτη Μητσοτάκη καθώς ο ηγέτης τους έπεσε στα τέσσερα και προσκύνησε την ελληνική ορθόδοξη θεοκρατία; Γιατί σιωπούν όταν ο πρωθυπουργός επιτρέπει στην εκκλησία να δημιουργήσει εκατοντάδες υγειονομικές βόμβες σε όλη τη χώρα, οι οποίες σε λίγες ημέρες θα προκαλέσουν εκατόμβες νεκρών;

Ξέρετε σε ποιους αναφέρομαι. Σε... αυτούς που δάκρυζαν από χαρά όταν άκουγαν τον Μητσοτάκη να μιλά άπταιστα αγγλικά, να πίνει το εσπρεσάκι του και να κουνά τα πτυχία του από το…

Κολάμπια.

Στους

μενουμευρωπαίους που θεωρούσαν ότι μόνο η ΕΕ μπορεί να μας σώσει από τον ελληνικό Μπίθουλα αλλά κατάπιαν την εικόνα της παναγίας να καλύπτει το κτίριο του ελληνικού κοινοβουλίου

Στους ζεσούηδες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποδεχθούν τις πιο ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον των μουσουλμάνων, στο όνομα υποτίθεται της ελευθερίας του λόγου, αλλά χάνουν τη μηλιά τους όταν η ΝΔ υιοθετεί τις πιο σκοταδιστικές απόψεις της ορθόδοξης εκκλησίας.

Σε αυτούς που πέρασαν τα παιδικά τους χρόνια διαβάζοντας για την αθεΐα από τον Ρίτσαρντ Ντόκινς, τον Μπιλ Μάχερ και τον Κρίστοφερ Χίτσενς (και πόσο οργίζονται όταν ασκήσεις κριτική σε αυτούς τους συγγραφείς) αλλά σήμερα θα φορούσαν και ράσα για να διασφαλίσουν τη διατήρηση του Μητσοτάκη στην εξουσία.

Σπουδαγμένοι και οι ίδιοι στα καλύτερα πανεπιστήμια δίνουν καθημερινά μαθήματα για το κράτος δικαίου αλλά είναι οι πρώτοι που θα επιτρέψουν στον πρωθυπουργό να δημιουργεί πολίτες δυο κατηγοριών- τους βαθιά θρησκευόμενους, τους οποίους αντιμετωπίζει με «ήπια μέτρα αστυνόμευσης» και τους υπόλοιπους, που πληρώνουν κάθε τους παράπτωμα με πρόστιμα και συχνά άγριο ξύλο.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μιλούν για την «ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς» και βλέπουν τη δυναστεία Μητσοτάκη να προωθεί μόνο παπάδες, χουντικούς και φασίστες στα πιο σημαντικά πόστα του κρατικού μηχανισμού και της κοινωνίας.

Σε αυτή τη σιωπή τους βέβαια δεν είναι μόνοι. Η τάξη τους και οι πολιτικοί ταγοί τους ήταν πάντα οι πρώτοι που θα χρησιμοποιούσαν τη θρησκεία προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα. Από τον κοσμικό Κεμάλ Ατατούρκ, που όταν χρειάστηκε δεν δίστασε να αποκαλέσει τους υποστηρικτές του «ηγέτες των στρατιών της τζιχάντ της Ουμμά (κοινότητα πιστών του Ισλάμ)» μέχρι τον Μπαράκ Ομπάμα που εξόπλιζε τζιχαντιστές στη Συρία.

Αυτοί όμως χρησιμοποιήσαν τη θρησκεία για να εξυπηρετήσουν ανώτερους στόχους – από τη δημιουργία ενός αστικού κράτους μέχρι τη γεωστρατηγική κυριαρχία στη Μέση Ανατολή.

Ο Έλληνας φιλελεύθερος πούλησε το διαφωτισμό για ένα ΕΣΠΑ...

info-war.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα