Θα μας πουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος είναι ο “Γιώργος” του Μιωνή;...

Υπάρχουν ορισμένα ειδικά αποσπάσματα στην υποκλαπείσα συνομιλία Ν. Παππά με τον αστέρα Σάμπυ Μιωνή προ τετραετίας. Δεν λέμε “υποκλαπείσα από τον Μινωή”. Ουδείς μπορεί να πάρει όρκο ποιος έκανε τη δουλειά.

Αν ζούσαμε σε άλλη χώρα θα ήταν προφανές ότι αυτός που θα πλήρωνε το μάρμαρο θα ήταν ο υποκλέπτων ως θύτης, όχι ο υποκλεπτόμενος ως κορόιδο.

Εν πάση περιπτώσει σ’ αυτή τη συνομιλία δεν προκύπτει κάτι ποινικά κολάσιμο για τον Παππά. Αντίθετα προκύπτει για τον Μινωή και…
κάτι άλλο. Ο εν λόγω
“διωκόμενος” από το “παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ”- για την εμπλοκή του σε υποθέσεις πολύ πριν τον ΣΥΡΙΖΑ- στη συνομιλία του αναφέρεται σε κάποιον “Γιώργο” που δείχνει δικό τους άνθρωπος. Σταχυολογούμε:

1..” Ρώτα το Γιώργο. Ρώτα το Γιώργο. Και ο Γιώργος το πιστεύει. Ο Γιώργος λέει…”

2.” Ναι, και όμως! Ο Γιώργος λέει ότι δικές του πληροφορίες του λένε ότι οι εισαγγελείς μεταξύ τους που συζητάνε, γιατί έχει κάποιον βάλει εκεί ο Γιώργος, μιλάνε για Ισραηλινά conspiracies. Ρώτα τον Γιώργο”.

3.” Ρώτα το Γιώργο. Μου λέει ο Γιώργος «ρε πούστη, μου το έλεγες και εγώ σε έβλεπα με καχυποψία, μου λέει, στο παραδέχομαι, αλλά», μου λέει, «είναι έτσι». Ρώτα το Γιώργο, ο ίδιος μου τα έλεγε. Είναι τρελό!·Τρελό!”.

4. “Με έχεις κόψει και εσύ και ο Γιώργος ας πούμε…”.

5. “ Αυτή είπε του Γιώργου, όταν ο Γιώργος έκανε μια συζήτηση πριν από καιρό, που της είπε «ρε παιδιά, εδώ πέρα…», πριν πάτε κάτω στο Ισραήλ τον Ιανουάριο, της είπε «ρε παιδιά, κοιτάξτε να δείτε, εδώ πέρα δεν έχουμε και τίποτα ουσιαστικά», έτσι…”

6. “Είναι απάνθρωπο! Και αυτό το έχει καταλάβει ο Γιώργος, ότι είναι μαλακία”.

7. “Τα είδε ο Γιώργος… τα emails, τα χαρτιά και τα λοιπά… τα είδε. Ο Γιώργος μου είπε επί λέξει «και ο Ποπάυ να την δικάσει αυτή την υπόθεση», λέει, «δεν μπορείτε να καταδικασθείτε». Μου λέει «είναι γελοία, γελοία».

8. “ Είναι τρελό, ρε Nίκo! Δηλαδή, και να πεις ότι υπήρχε, και αυτό λέει και ο Γιώργος, να υπήρχε ένα στοιχείο! Ο Γιώργος μου λέει «του ζητάω εδώ και 8 μήνες, από όταν σε γνώρισα, ένα στοιχείο, ένα», και μου λέει ο Γιώργος «σε αισθάνομαι, μου λέει, σαν φίλο μου τώρα αλλά άμα μου έρθει στοιχείο και δω ότι με δουλεύεις, θα σε γαμήσω». Του λέω «legit».

9. “Τον Γιώργο, επειδή ξέρουν ότι μιλάμε, τον έχουν αφήσει στην απέξω από όλα, τον κρατάνε απέξω. Δεν του λένε τίποτα. Και μου λέει ότι «στην επιτροπή στη Βουλή με τον Βορίδη, φιλιά και αγκαλιές ο Παπαγγελόπουλος».

10. “Από τον Γιώργο… γιατί τα Σαββατοκύριακα ο γιος του παίζει με το κινητό του. Μάλαμα παιδί! Μάλαμα, μάλαμα!…”

11.”Το διάβασες; Αυτοί αισθάνονται … Τον Γιώργο τον γράφουνε στα αρχίδια τους τελείως, δεν του λένε καν κιόλας τίποτα, δεν του δίνουν καν τη δικογραφία. Ούτε καν τη δικογραφία δεν μπορεί να πάρει”.

12. “Βλέπεις τι σου λέει… ύστερα από όλα αυτά που σου λέει ο Γιώργος… ύστερα από όλα αυτά που έχουνε γίνει”.

13. “Θέλω να μάθω τα ονόματα των Αμερικάνων, γιατί αυτό θα με βοηθήσει πάρα πολύ. Γιατί ο Γιώργος δεν έχει καταφέρει να τα πάρει. Δεν τα έδωσαν στον Γιώργο, τα ψάχνει και αυτός.”.

14. » Και σου λέω, θα έρθει στην Ελλάδα ο Ocampo να κάνει audit. Δηλαδή αν καταλάβουν αυτοί, ο Γιώργος κατάλαβε πολύ καλά περί τίνος πρόκειται, έτσι;»…

Θα μας πει κάποιος ποιος είναι αυτός ο «Γιώργος», ποια θέση είχε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, τι νταραβέρια είχε με τον Μινωή- δείχνει εμφανώς ότι σε κάτι πάει να παγιδέψει τον Παππά με τις αναφορές στις σχέσεις τους – και πού βρίσκεται σήμερα αυτό το άνθος;

Έχει γούστο να θέλει κι αυτός «καθαρή αριστερή πολιτική». Έτσι για να ξέρουμε…

anoixtoparathyro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα