Τέλος ο Μπέντο από τον Ολυμπιακό!

Και το ρεπορτάζ του Χριστόφορου Ευαγγελάτου επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με την επίσημη ανακοίνωση των ερυθρόλευκων για το τέλος του Πορτογάλου από τον πάγκο.

Ο Μπέντο, όπως αναμενόταν, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό! Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας και της ομάδας Κ20....
, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.

O Βασίλης Βούζας είναι πλέον ο τέταρτος τεχνικός για τον Ολυμπιακό
μέσα σε μία σεζόν μετά τους Μάρκο Σίλβα, Βίκτορ Πάουλο Μπέντο.

Μετά και το… πατατράκ στην Τούμπα, οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν από τα χειρότερα αρνητικά ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα, με τρεις σερί ήττες για πρώτη φορά από το 1996 και τρία συνεχόμενα ματς δίχως να πετύχουν γκολ από το 1985!

Ακολούθησαν τα… βέλη του Μπέντο κατά της διοίκησης των «ερυθρόλευκων», που μόλις λίγες μέρες νωρίτερα, δια στόματος, μάλιστα, του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον είχε στηρίξει απόλυτα.

Κάπως έτσι, το κλίμα έγινε βαρύ και… ασήκωτο για τον 47χρονο τεχνικό, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους μαζί του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα