Τελικά η Καϊλή δεν είχε παππού θύμα κομμουνιστών. Κάποιος πρώην της γιαγιάς που φαγώθηκε σε περίεργο χρόνο

Η Εύα Καϊλή προσπάθησε να λύσει το μυστήριο για τον παππού που τάχα μου τον έφαγαν οι κομμουνιστές αλλά το 1955 μέχρι το 1980 ήταν εν ζωή ταυτόχρονα. Τελικά όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία από ανάρτηση της, δεν μίλαγε για τον παππού της, αλλά για τον πρώην σύζυγο της γιαγιάς της που πέθανε το 1943 και προφανώς μετά η γιαγιά παντρεύτηκε τον παππού της και έκανε το "προϊόν" Εύα Καϊλή που όλοι σήμερα θαυμάζουμε!...Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι η Εύα Καϊλή είπε ψέματα. Δεν υπάρχει κάποιος παππούς που δολοφονήθηκε.

Και πες ότι η Καϊλή αισθάνεται κάποια συγγένεια με τον πρώην σύζυγο της γιαγιάς της, ας της πει κάποιος ότι το 1943 αντάρτικό έκανε ο ΕΑΜ, που στις τάξεις του δεν ήταν μόνο κομμουνιστές, αλλά άνθρωποι ακόμα και δεξιοί.
Τέλος το 1943 με τον ΕΑΜ να είναι στις αρχές του αγώνα για να δολοφονήσει Έλληνα το μυαλό όλων πάει ότι αυτός ο "Έλληνας" είτε δοσίλογος ήταν ή στην καλύτερη μαυραγορίτης. Δεν υπήρχε εμφύλιος το 1943 και ούτε καν σύγκρουση αντάρτικων ομάδων στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε κάποιος να φανταστεί ότι ο ο άντρας της γιαγιάς ήταν με κάποιο τρόπο αντίπαλος του ΕΑΜ.
Πήγε η Καϊλή να το μαζέψει και τα έκανε ακόμα πιο σκατά!

anemosantistasis
Keywords
Τυχαία Θέματα