Τα ματς της 24ης αγωνιστικής

Διαβάστε τι συνέβη σε όλα τα παιχνίδια της Superleague το τριήμερο που μας πέρασε. Αλλαγές σε πλέι οφ και ουρά....

Mπορεί για μία ακόμα σεζόν η κορυφή να έχει ξεκαθαρίσει από νωρίς, τα πλέι οφ και η ουρά ωστόσο έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και κάθε αγωνιστεί αλλάζουν τα πάντα.

Το Σαββατοκύριακο είχαμε ομάδες που επιβεβαίωσαν την ανοδική τους πορεία, άλλες που έδειξαν πως αντέχουν ακόμα και άλλες που δύσκολα θα σηκώσουν κεφάλι.

Όσον αφορά στα ματς που ολοκλήρωσαν την 24η αγωνιστική το βράδυ της Δευτέρας,
ο ΟΦΗ απομακρύνθηκε αρκετά από τη γραμμή του υποβιβασμού ενώ ο Άρης έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής.

ΑΕΛ Καλλονής - Λεβαδειακός 1-0

Το θαύμα της Καλλονής συνεχίζεται. Χωρίς φυσική έδρα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι "σαρδέλες" πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό με 1-0 κι έφτασαν τους 29 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί έμειναν στους 24.

Καθαρά στο αγωνιστικό μέρος ένα αυτογκόλ του Μουλόπουλου στο 13ο λεπτό ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιάννη Μάντζουράκη να πάρει το τρίποντο. Ο Λεβαδειακός προσπάθησε, πίεσε, όμως οι καθαρές φάσεις ήταν ελάχιστες.

Απόλλων Σμύρνης-Skoda Ξάνθη 2-0

Μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην Super League πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης ο οποίος στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής επικράτησε στην Ριζούπολη με 2-0 της Skoda Ξάνθης.

Η "ελαφρά ταξιαρχία" που ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση και είχε και δύο δοκάρια, έφτασε στους 25 βαθμούς με τα γκολ των Μίνγκα και Πετρόπουλου που προήλθαν από πλάγιο άουτ του Παντελιάδη. Από την άλλη η Skoda Ξάνθη έμεινε στους 26 βαθμούς και για όγδοο ματς χωρίς νίκη.

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-1

Πιο κοντά στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος βρέθηκε ο Ατρόμητος ο οποίος νίκησε εύκολα με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Περιστερίου που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 16' λόγω αποβολής του Φυτανίδη, πήρε το "τρίποντο" με τα γκολ των Καραμάνου, Νάστου και Ουμπίδες φτάνοντας στους 49 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον ΠΑΟΚ.

Βέροια - Ολυμπιακός 0-5

Με ένα γκολ και τρεις ασίστ από τον Ντομίνγκες στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός έφτασε στο νικηφόρο 5-0 επί της Βέροιας, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι "ερυθρόλευκοι" αγωνίστηκαν με λευκά περιβραχιόνια με την αναγραφή "8-2-1981", το ίδιο φορούσε και ο Μίτσελ Γκονθάλεθ στον πάγκο, καθώς η αναμέτρηση διεξήχθη την ημέρα που συμπληρώνονταν 33 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7.

Πλατανιάς - Εργοτέλης 0-1

Μια καταπληκτική εβδομάδα ολοκληρώνεται για τον Εργοτέλη, που πήρε τη νίκη με 1-0 και στα Περιβόλια επί του Πλατανιά, φτάνοντας τους 9 βαθμούς στους τρεις τελευταίους αγώνες. Πρωταγωνιστής ήταν για μία ακόμη φορά ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, και μάλιστα με πολύ ωραία προσπάθεια.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-1

Μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1 επί του ΠΑΟΚ πήρε ο Παναθηναϊκός με τους πράσινους να συνδυάζουν την επικράτηση τους και με πολύ καλό ποδόσφαιρο και να ανεβαίνουν και πάλι στην 4η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Αστέρα Τρίπολης. Οι πράσινοι με την επικράτηση τους αλλά κυρίως την εμφάνιση τους έστειλαν μήνυμα στον ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος που ενδεχομένως να τον βρουν μπροστά τους.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-0

Με γκολ του Ρουμάνου Κίτσου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μια σημαντική νίκη σε ένα μέτριο παιχνίδι επί του Παναιτωλικού με 1-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Αυτή είναι η τρίτη του συνεχόμενη νίκη με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του για τον ΠΑΣ και ανέβηκε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς, αφήνοντας τον Παναιτωλικό στους 31.

ΟΦΗ - Πανθρακικός 1-0

Ο Ντουντού πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 61' και δευτερόλεπτα αργότερα με εξαιρετικό βολέ νίκησε τον πολύ καλό Αθανασιάδη, δίνοντας στον ΟΦΗ τη νίκη με σκορ 1-0 επί του Πανθρακικού στο "Θ. Βαρδινογιάννης".

Άρης - Πανιώνιος 1-0

Νίκη ζωτικής σημασίας πανηγύρισε ο Άρης επί του Πανιώνιου με το γκολ του Νταβίδ Αγάνθο. Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν γευτεί ποτέ τη χαρά των τριών βαθμών φέτος στο "Βικελίδης", όμως, για δεύτερη φορά υποχρέωσαν σε ήττα τους "κυανέρυθρους". Έντονα παράπονα των φιλοξενούμενων για τη διαιτησία και τη "φιλοξενία" από πλευράς "κιτρίνων".
Keywords
Τυχαία Θέματα