Στην ΕΡΤ, ο άνθρωπος που της έβαλε λουκέτο...

Επανέλαβε τις συκοφαντίες για την επιστροφή της χώρας στη δραχμή...

Πιστεύει ακραδάντως πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis (ούτε καν φαρμακευτικό)...

Η Τρέμη τον υποδέχθηκε όρθια και του 'πε να μπει στο στούντιο με το δεξί. Αν και δεν χρειαζόταν, ο Στουρνάρας όλα δεξιά τα βλέπει.
Άρχισε με επαίνους για την κυβέρνηση. Και στην...

ερώτηση του Δελλατόλα
αν κάτι έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ για την σταθεροποίηση της οικονομίας, απάντησε πως: μετά το '15 ακολούθησε συνετή πολιτική (έβαλε μυαλό ο Τσίπρας) και η ΝΔ σήμερα επεκτείνει αυτή την δημοσιοοικονομική πειθαρχία.

Ρωτήθηκε για την εχθρική σχέση που είχε ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος με τον ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε πως αυτό δεν έγινε με τη δικιά του υπαιτιότητα και πως η τότε κυβέρνηση τον θεωρούσε πολιτικό της αντίπαλο.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως συνειδητοποίησε την πραγματικότητα τον Ιούλιο του 2015 και όσον αφορά τα όσα είχαν γραφτεί τότε για την επιστροφή στη δραχμή, είπε πως: υπάρχουν κείμενα που δείχνουν πως προετοίμαζαν την επάνοδο στο εθνικό νόμισμα.
Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Δελλατόλας λέγοντας πως "κείμενα δεν υπάρχουν. Πληροφορίες μπορεί. Κι αν ας πούμε ο Λαφαζάνης είπε μια κουβέντα αυτό ήταν άποψή του". Ο Στουρνάρας δεν είχε απάντηση σε αυτό, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis. Τη χαρακτήρισε σκευωρία και δήλωσε κατηγορηματικά πως: σκάνδαλο Novartis δεν υπήρξε!
"Ούτε φαρμακευτικό;" τον ρώτησε ο Δελλατόλας. "Όχι, ούτε φαρμακευτικό", απάντησε.

Τέλος, να θυμήσουμε πως ο κ. Γιάννης Στουρνάρας ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν εκείνος που υπέγραψε το "μαύρο" στην ΕΡΤ
Keywords
Τυχαία Θέματα