Σουπερ Λιγκ: 1η αγωνιστική - Θέαμα... πλούσιο!

Πλούσιο θέαμα είχε στην 1η αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ 2013-2014 με 26 γκολ σε 8 ματς!
Η 1η αγωνιστική άνοιξε το Σάββατο με τους αγώνες Πλατανιάς-Βέροια,Ατρόμητος-Εργοτέλης και ΠΑΟΚ- Skoda Ξάνθης.

Γενικώς τα ματς ήταν πολύ ικανοποιητικά από άποψη θεάματος με αρκετές φάσεις,αγωνία και γκολ. Στα 2 πρώτα ματς οι αγώνες είχαν πολύ ρυθμό με τη
σημείωση γκολ στα τελευταία λεπτά.Ο ΠΑΟΚ στον αγώνα του ήταν επιβλητικός και κέρδισε με 3-0.Αναλυτικά ο Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τη Βέροια,αν και προηγήθηκε ο πρώτος με 2-0, ο Ατρόμητος αρκέστηκε και αυτός στο 2-2 με τον Εργοτέλη που προηγήθηκε δυο φορές, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 87' σε ένα ωραίο ματς με 9 κάρτες (8 κίτρινες και 1 κόκκινη)!

Μετά το πρωτάθλημα συνεχίστηκε την Κυριακή με τα παιχνίδια: ΟΦΗ-Πανιώνιος, Λεβαδειακός-Πανθρακικός, Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννενα, Απόλλων Σμύρνης-Άρης και Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός.

Και η Κυριακή μας φύλαγε μια άκρως θεαματική και όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά με γκολ και φάσεις. Ξεκινώντας από το ματς του ΟΦΗ και του Πανιωνίου, θα δούμε ένα λίγο κλειστό παιχνίδι με τον ΟΦΗ να έχει τον κύριο λόγο στις φάσεις, αλλά καμία ομάδα δεν άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με το 0-0 να είναι και το τελικό σκορ.Στον επόμενο αγώνα Λεβαδειακός και Πανθρακικός προσέφεραν ένα σκληρό παιχνίδι με την κάθε ομάδα να σκοράρει απο δύο φορές (στο β' ημίχρονο και τα 4 γκολ) με τελικό σκορ 2-2.

Και στον πιο όμορφο και εντυπωσιακό ματς της Κυριακής ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν εκπληκτικοί προσφέροντας γκολ και θέμα!Αν και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο και αποτέλεσε το 5ο ισόπαλο ματς στους 6 αγώνες,ήταν φοβερό με το 3-3 του τελικού σκορ να τα μαρτυράει όλα.Παρόλο που ο ΠΑΣ Γιάννενα προηγήθηκε 3 φορές, δεν πήρε το τρίποντο καθώς η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε 3 λεπτά πριν το 90λεπτο.

Στην επάνοδο του στη Σουπερ Λιγκ μετά από 13 χρόνια,ο Απόλλων Σμύρνης πήρε το τρίποντο στη Ριζούπολη απέναντι στον Άρη που δεν απείλησε ιδιαίτερα και αν και μείωσε στο ένα γκολ δεν κατάφερε να πάρει ούτε τον πόντο της ισοπαλίας.Τελικό σκορ λοιπόν 2-1.

Και στον τελευταίο αγώνα της Κυριακής, ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε στην επίσημη επιστροφή του στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με 2-0 απέναντι στον νεοφώτιστο Παναιτωλικό σε ένα γεμάτο "Απόστολος Νικολαΐδης" με τους φίλους του Παναθηναϊκού να δημιουργούν μια φανταστική ατμόσφαιρα που ώθησε τους παίκτες στο τρίποντο σε ένα όμορφο παιχνίδι.

Ο τελευταίος αγώνας της 1ης αγωνιστικής για γίνει σήμερα Δευτέρα στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Καλλονή και Ολυμπιακό στις 21:30.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός απο τα 26 γκολ σε 8 παιχνίδια ,υπήρχαν και αρκετές κόκκινες κάρτες,δηλαδή 6 κόκκινες σε 8 ματς.

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Ελληνικού Πρωταθλήματος:
Πλατανιάς 2-2 Βέροια
Ατρόμητος 2-2 Εργοτέλης
ΠΑΟΚ 3-0 Skoda Ξάνθης
ΟΦΗ 0-0 Πανιώνιος
Λεβαδειακός 2-2 Πανθρακικός
Αστέρας Τρίπολης 3-3 ΠΑΣ Γιάννενα
Απόλλων Σμύρνης 2-1 Άρης
Παναθηναϊκός 2-0 Εργοτέλης
Καλλονή - Ολυμπιακός (19/8 - 21:30)
Keywords
Τυχαία Θέματα