Πώς να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας, βλέποντας αυτό το βιντεάκι

Έχετε τις μαύρες σας; Δεν πήγατε καλά στις πανελλαδικές; Βλέπετε το φετινό Μουντιάλ και αναρωτιέστε τι πάει στραβά; Δεν έχετε λεφτά για να δείτε παραλία ούτε σε βίντεο του youtube; Έρευνες έχουν δείξει πως βλέποντας μόλις λίγα δευτερόλεπτα από το παρακάτω βίντεο, θα φτιάξουν αμέσως τη διάθεσή σας.

Οι ειδικοί επισημαίνουν πως απλά και μόνο βλέποντας το συγκεκριμένο βίντεο, ένας άνθρωπος αισθάνεται αμέσως καλύτερα με τον εαυτό του. Ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή του και σκέφτεται όλα όσα έχει καταφέρει....
Γίνεται
πιο κοινωνικός, μερικές φορές παίρνει τηλέφωνο ακόμα και φίλους από τους οποίους έχει απομακρυνθεί.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το παρακάτω βίντεο, γίνεται και επιχείρημα σε συνέντευξη για δουλειά, αφού όταν σε ρωτήσει ο υπεύθυνος του HR, τι παραπάνω έχεις εσύ από άλλους, μπορείς πλέον να απαντήσεις:

Δεν πήγα έξω από την Ευελπίδων να τραγουδάω τον εθνικό ύμνο για να στηρίξω κάποιον τρισεκατομμυριούχο που έπαιρνε 20ευρα με την υπόσχεση πως θα μου αποπληρώσει τα χρέη

Να, σαν καμιά 500αριά οπαδούς του Σώρρα, τους οποίους μπορούμε να καμαρώσουμε, στο εν λόγω βίντεο:

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και χαρακτήρισε έωλο το κατηγορητήριο. Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Από τα δικαστήρια, έφυγε φωνάζοντας στους οπαδούς του “Στα χέρια σας είναι όλα τώρα”, με τους ίδιους να τον χαιρετάνε καθώς η κλούβα οδηγούσε τη μοναδική ελπίδα να σωθεί η πατρίδα, πίσω στη φυλακή.

Ε; Δεν αισθάνεστε λίγο καλύτερα τώρα; Όχι;
Keywords
Τυχαία Θέματα