Οι τραγουδιάρες των 80 ευρώ, οι μαϊμού Chanel και η Γλυφάδα

του Νάσου Γουμενίδη
gossipt-tv.gr

Βρε τι γίνεται εκεί στα Νότια προάστια της Αττικής. Φωτιά έχουν πάρει τα ψεύτικα louboutin των wanna be μπουζουκοφιρμων. Μην απορείτε όταν βλέπετε στο instagram από παντελώς άγνωστες γκομενίτσες όταν ανεβάζουν φωτογραφίες με πανάκριβες τσαντούλες, γοβάκια των χιλίων ευρώ και επώνυμα ρολόγα...
Καταρχάς τα περισσότερα είναι μαιμούδες, αλλά είναι τόσο καλές απομιμήσεις
που ακόμα και η πιο έμπειρη φασιονίστα ξεγελιέται.

Η σκούφια πολλών απο αυτά τα κορίτσια κρατάει απο τον Βορρά και συγκεκριμένη απο την Θεσσαλονίκη και τις γύρω κωμοπόλεις οι οποίες καταφθάνουν στην πρωτευουσα έτοιμες για όλα. Οι γκόμενες είναι λυσασμένες για χρήμα, καλή ζωή και λούσα. Δηλώνουν τραγουδίστριες και προσπαθούν να πιάσουν στασίδι σε κανένα νυχτερινό μαγαζί για να έχουν εύκολη πρόσβαση στους γαμπρούς- χορηγούς.

Παίρνουν 80 ευρώ μεροκαματο και με αυτά τα λεφτά νοικιάζουν σπίτι στα νότια, φτιάχνουν νύχι, μαλλί, πληρώνουν υποχρεώσεις και τους περισεύουν και 4.500 χιλιαρικα να αγοράσουν τσάντα Chanel. Κοτσάρουν και την γόβα με την κόκκινη σόλα και μαζεύονται όλες τα βράδια και πάνε σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας με σκοπό να γνωρίσουν τους επόμενους χορηγούς. Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ βεβαίως είναι μούφα απο μαγαζιά με ρέμπλικες στην Αγία Βαρβάρα απο γνωστό τσιγγανόσπιτο-αποθήκη.

Το παίζουν χαλαρές και ωραίες, ποστάρουν τις σέλφι αγκαλιασμένες με τις υπόλοιπες κολλητές και ψαρεύουν ανυποψίαστα θύματα που θα πληρώσουν το μηνιάτικο τους αλλά και μελλοντικό cd. Τα θύματα τους είναι είτε χαζοχαρούμενοι γόνοι νεόπλουτων οικογενειών είτε μεσόκοποι λιγούρηδες που καταπίνουν τα βιάγκρα σαν καραμέλες. Στόχος τους είναι να τους μυήσουν στα πάρτι με…ούζα για να βγάλουν το 15μερο.

Είναι αδίστακτες και δεν τους νοιάζει τίποτα, είναι μέσα σε όλα. Είναι οι γκόμενες που βγαίνουν σχεδόν γυμνές στο πρώτο πρόγραμμα των μπουζουκομάγαζων, τρελαίνουν τους χορηγούς οι οποίοι πετάνε άφθονα λουλούδια για πάρτη τους και μόλις τελειώσουν την εμφάνιση τους εξαφανίζονται με τους πελάτες.

Εκτός απο το γεγονός οτι «αναστενάζουν» τα καμαρίνια καθώς τα κορίτσια επιδίδονται σε κάθε είδους σεξουαλικά κόλπα, κανονίζουν και ομαδικά με τις φίλες τους και τον χορηγό φυσικά που θα πληρώσει για το cd. Γιατί πάνω απο όλα απο φωνή μ@@@ι και απο μ@@@ι φωνάρα!
Keywords
Τυχαία Θέματα