Οι προτάσεις της ημέρας (08/01)

Έγραψα στη χθεσινή στήλη πως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε μια απάντηση στους book μετά το κακό Σάββατο που περάσαμε και τα καταφέραμε. Πληρωθήκαμε το διπλό της Μετς, το G/G & Over 2,5 της Ρεάλ Μαδρίτης, το Goal/Goal της Παρί, το Χ ημίχρονο της Γουέστ Χαμ, όπως επίσης και το Under 156,5 της Ρέτζιο Εμίλια στο μπάσκετ. Η μπόμπα μας έγινε void στο 80′ με την Αβές να ισοφαρίζεται, ενώ το μοναδικό σημείο που χάσαμε ήταν το Χ/2 της Άρσεναλ...
, που είχε και το μικρότερο ποντάρισμα, χωρίς να μας επηρεάζει
ιδιαίτερα.

Ελπίζουμε σε μια ανάλογη συνέχεια και σήμερα, με το πρόγραμμα να μην είναι ελκυστικό, ωστόσο να μου αρέσουν αρκετά ορισμένα σημεία, τα οποία θα αναλύσω ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο, το οποίο προέρχεται από την αναμέτρηση Εστορίλ – Φεϊρένσε. Η Εστορίλ μπορεί να ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με τους χειρότερους οιονούς, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, μετρώντας μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία. Πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση όντας μόλις στο -1 από τη σωτηρία της κι αν θέλει να ελπίζει βάσιμα σε παραμονή, παιχνίδια όπως το σημερινό «οφείλει» να τα κερδίζει. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Φεϊρένσε μετράει πέντε ήττες στις ισάριθμες τελευταίες εξόδους της. Επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan.

Συνεχίζω με Goal/Goal από το παιχνίδι Μπρισμπέιν Ρόαρ – Σίδνεϊ. Η Σίδνεϊ είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και δικαίως δίνεται σε τιμές φαβορί, ωστόσο η Μπρισμπέιν αποτελεί μια από τις επικίνδυνες και «ζημιάρες» ομάδες της λίγκας και ιδίως όταν αγωνίζεται στο «σπίτι» της. Το χέρι μας δεν πάει σε καμία περίπτωση στην κόντρα των πρωταθλητών, ωστόσο πάει εύκολα στο G/G σε απόδοση 1.80 στην Betshop.

Περνάω στο Overaki και την κόντρα της Λανς με την Μπουλόν. Η Λανς μπορεί να ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με το χειρότερο δυνατό τρόπο, ωστόσο το τελευταίο δίμηνο έχει βελτιώσει άρδην την εικόνα της, μετρώντας πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα 10 τελευταία παιχνίδια της. Σήμερα υποδέχεται στην Μπουλόν για το Κύπελλο, με τους φιλοξενούμενους να αγωνίζονται μια κατηγορία παρακάτω και να παρουσιάζουν σημάδια αδυναμίας στα μετόπισθεν. Μπορεί να «ξεφύγει» το σκορ στο ματς, έτσι θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.90 στην Goalbet.

Το Χινάρι μας προκύπτει από το παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος. Ο Ατρόμητος αποχαιρέτησε το 2017 με πέντε σερί νίκες που τον διατηρούν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Σήμερα είναι και πάλι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο το έργο του κόντρα στον «σφιχτό» Απόλλων Σμύρνης μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Περιμένουμε από τους γηπεδούχους να προβάλουν σθεναρή αντίσταση τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνω με Ημίχρονο/Τελικό από την αναμέτρηση Μάλαγα – Εσπανιόλ. Αμφότερες προβληματίζουν έντονα με τη φετινή τους παρουσία, καθώς η Μάλαγα είναι στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς όντας στο -5 από τη σωτηρία της, ενώ η Εσπανιόλ είναι στη 15η θέση με 20 βαθμούς όντας στο +5 από τα «κόκκινα». Το σημερινό παιχνίδι είναι must win για τους Ανδαλουσιάνους, η Εσπανιόλ «δεν βλέπεται» μακριά από την έδρα της, έτσι θα πάμε με το 1/1 που δίνεται σε ελκυστικές τιμές (4.60) και αξίζει το ρίσκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα