Ο πρύτανης για την πρόσληψη της Μπέτυς Μπαζιάνα: "Κατέθεσε τα χαρτιά σαν κοινή θνητή"

"Σαν κοινή θνητή" προσελήφθη η Περιστέρα Μπαζιάνα λέει ο πρύτανης του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων σε κάθε της εμφάνιση, ωστόσο, στο νέο της επαγγελματικό βήμα έχει επιλέξει να μην κινηθεί ως σταρ αλλά ως...
κοινή θνητή η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο
λόγος για την Περιστέρα Μπαζιάνα, η οποία απο την Δευτέρα θα διδάσκει το μάθημα «Δίκτυα επικοινωνίας 1» στους φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως λέει στο newsit, ο πρύτανης του ιδρύματος, κ. Αντώνης Τουρλιδάκης, η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα προσελήφθη μετά απο αξιολόγηση της αίτησης που κατέθεσε το καλοκαίρι η οποία περιλάμβανε ένα πλούσιο και δυνατό βιογραφικό. «Για το νεαρό της ηλικίας της έχει να επιδείξει αξιόλογο ερευνητικό έργο», τονίζει ο κ. Τουρλιδάκης και επισημαίνει ότι για την επιλογή της δεν ασκήθηκε καμία πίεση.

«Δεν μας πήρε κανείς τηλέφωνο, ούτε καν η ίδια. Απλά κατέθεσε τα χαρτιά της σαν κοινή θνητή», προσθέτει ο πρύτανης του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονιάς ο οποίος δεν κρύβει την έκπληξή του από την επιλογή της κ. Μπαζιάνα να ταξιδεύει μια φορά την εβδομάδα στην Κοζάνη την ώρα που οι καθαρές αποδοχές της δεν ξεπερνούν τα 900 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Τουρλιδάκη, η κ. Μπαζιάνα προτίμησε την Κοζάνη σε αντίθεση με νέους ερευνητές που δυσκολεύονται να ταξιδέψουν σε μια επαρχιακή πόλη για να διδάξουν και ενώ η θέση της θα μπορούσε να της εξασφαλίσει έδρα στο Χαροκόπειο ή το πανεπιστήμιο Πειραιά.

«Πρόκειται για μια έκτακτη θέση. Δε κόβει τη δουλειά από κάποιον άλλο συνάδελφο», λέει ο κ.Τουρλιδάκης για την κ. Μπαζιάνα η οποία ξεκινά τα μαθήματά της με καθυστέρηση μιας εβδομάδας εξαιτίας του ταξιδιού του πρωθυπουργικού ζεύγους στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Keywords
Τυχαία Θέματα