Ο Αλέξης στην… Ντίζνεηλαντ

γράφει ο Κώστας
Φαίνεται ότι υπάρχει σκοτεινό και ύπουλο σχέδιο «απ’εγκεφαλοποίησης» της χώρας μας. Μας πήραν τον Γιώργο (ένας είναι ο Γιώργος), οι «απανταχού» Σοσιαλιστές και τον έκαναν πρόεδρό τους. Τώρα πάνε να μας «φάνε» και τον Αλέξη, για πρόεδρο της Κομισιόν της Ευρώπης. Λέτε να το πηγαίνουν σιγά-σιγά να μας αφήσουν με τον Βαγγέλη (μετά τον συγχωρεμένο τον Γιαννόπουλο, ένα είναι και ο Βαγγέλης) και την κα Ρεπούση (άκουσα ότι τώρα ολοκληρώνει μια έρευνα που κάνει για την μάχη του Μαραθώνα, η οποία μπορεί να....... αποκαλύψει ότι κι’ αυτή είναι ένα παραμύθι, όπως ο χορός του Ζαλόγγου,
το κρυφό σχολειό κ.α. Έτσι που το πάει η κυρία αυτή, πολύ φοβάμαι, ότι στο τέλος το μόνο που θα δεχθεί ότι υπάρχει, ιστορικά, στην Ελλάδα, θα είναι η… αριστερά).
Αυτό πάντως, που πολύ με μπερδεύει είναι η συγκέντρωση τόσων «αριστερών» εγκεφάλων και μάλιστα υψηλού επιπέδου στην κοιτίδα του σιχαμένου Καπιταλισμού, τις ΗΠΑ. Κατά την γνώμη μου, δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή οι ΗΠΑ ανακαλύπτουν την ευτυχία της ζωής και ευημερίας στον σοσιαλισμό και θέλουν να μάθουν περισσότερα ή το αντίστροφο. Το δεύτερο όμως μου φαίνεται μάλλον απίθανο, αν σκεφτώ ότι και οι δύο, και ο Γιώργος και ο Αλέξης, είναι γνήσια παιδιά του Λαού, όπως όλοι οι αριστεροί, άλλωστε, που δεν γουστάρουν τα λούσα από τα «βρόμικα» λεφτά των μονοπωλίων.
Να δείτε ότι στο τέλος μετά τον Γιώργο και τον Μίκη και ο Αλέξης, θα ανακαλύψει στις ΗΠΑ, τον παράδεισο της Δικαιοσύνης και της Ελευθερίας.
Καλό ξημέρωμα
Keywords
Τυχαία Θέματα