Μεσσηνία: Καλοπέραση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Εικόνες από τις παραμυθένιες διακοπές στο Costa Navarino

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεμίζει τις μπαταρίες του με την εντυπωσιακή Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Οι εικόνες εξηγούν γιατί επέλεξε και φέτος την Ελλάδα για τις διακοπές του…

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο διάλεξε την Ελλάδα και το Costa Navarino για τις διακοπές του. Μαζί με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ αλλά και την παρέα τους,
ο Πορτογάλος....
σούπερ σταρ έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για το Costa Navarino.

Τόσο ο Ρονάλντο όσο και η Τζορτζίνα δείχνουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στην Ελλάδα και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Ροντρίγκεζ.

Μάλιστα, για τον Κριστιάνο είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που επιλέγει το «Costa Navarino» για την καλοκαιρινή απόδρασή του, καθώς θέλει να ξεφύγει από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά τώρα που, σύμφωνα με τη «Marca» έχει δώσει τα χέρια με τον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι και αναμένεται στο επόμενο διάστημα να υπογράψει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ είναι στραμμένο πάνω του.

Συγκεκριμένα, αίσθηση έχει προκαλέσει η αρνητική αντίδραση των εργαζομένων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας FΙΑΤ (ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι) για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Πορτογάλου σταρ, καθώς έγραψαν σε ανακοίνωσή τους: «Είναι ντροπή! Με αυτά που θα δώσουν στον Ρονάλντο θα μπορούσε κάθε εργαζόμενος να έχει αύξηση κατά 200 ευρώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα