Μαρτίνς: «Εμείς είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες στο ματς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε την άποψή του για το πως είδε το ματς με την Μπέτις με την επισήμανση πως ο Ολυμπιακός είχε τις πιο κλασικές φάσεις για γκολ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επισήμανε στην Σ.Τ. μετά το Ολυμπιακός - Μπέτις για:

Την άποψη όταν δεν μπορείς να κερδίσεις να κοιτάς να μην το χάνεις και την αποβολή και την πίεση
που είχε ο Ολυμπιακός: Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Γνωρίζαμε πως θα παίζαμε με έναν πολύ επικίνδυνο αντίπαλο απόψε που έχει πλάνο και το ακολουθεί κατά γράμμα. Ήταν πολύ καλή στην κατοχή και τον έλεγχο. Απέναντι σε μία πολύ καλή ισπανική ομάδα εμείς είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Εκείνοι δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα. Ήταν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Εμείς δεν δείξαμε την ποιότητά μας και η Μπέτις πήρε τον έλεγχο του ματς. Όμως εμείς φεύγουμε με μία περίεργη αίσθηση καθώς θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς.

Την δύσκολη νίκη της Μίλαν με Ντουντελάνζ: Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Μπορεί να χάσει ο πιο δυνατός και να κερδίσει ο πιο αδύναμος. Πρέπει να δείξουμε πιο μεγάλη ποιότητα στην συνέχεια για να παραμείνουμε στην διοργάνωση. Είδαμε τι έγινε με Μίλαν και με Σίτι. Έχουμε παίκτες με απειρία από Ευρώπη όπως του Τσιμίκα, Μεριά και Καμαρά αλλά πρέπει να βγάλουμε ποιότητα. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου είναι τέτοια επειδή μπορεί να κερδίσει οποιοσδήποτε. Αυτό το κάνει πιο ελκυστικό.

Το τι έφταιξε και δεν έδειξε την ποιότητά του ο Ολυμπιακός: Γιατί η πραγματικότητα είναι άλλη από ματς σε ματς. Οι συνθήκες είναι άλλες. Ίσως γιατί δεν... διαβάσαμε καλά κάποια πράγματα. Δεν ήμασταν τόσο καλά προετοιμασμένοι. Αναγκαστήκαμε να βγάλουμε νωρίς τον Μπουχαλάκη γιατί είχε κάρτα αλλά μετά είχαμε την αποβολή του Τσιμίκα. Στο 2ο μέρος καταλάβαμε πιο καλά το παιχνίδι αλλά όση ποιότητα και να έχεις δεν είναι εύκολο σε τέτοιες αναμετρήσεις. Μπορεί από την πίεση και τον αντίπαλο να φανούν τα λάθη σου.

Το 4-3-3 και τον διαφορετικό ρόλο του Φορτούνη: Είναι πιθανό όταν έχουμε ανάγκες για κάτι τέτοιο. Είναι μία μικρή αλλαγή στο σύστημα. Δεν θα επηρεάζει κάτι. Αυτό το τέσσερα και να περάσει ένας παίκτης πιο μπροστά όπως ο Νάτχο μπορεί να γίνει. Είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει. Δεν είναι μία τεράστια αλλαγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα