Κομματικό στέλεχος 5ης γενιάς θέλει να διώξει την “κομματίλα” από την αυτοδιοίκηση

Σε ένα κρεσέντο τρολαρίσματος επιδόθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και απερχόμενος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας σε συνέντευξη στον αέρα εφοπλιστικού καναλιού.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, που είναι γιος της Ντόρας Μπακογιάννη βουλευτή της ΝΔ, που είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που ήταν γιος του βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με τη σειρά του ήταν γιος του ιδρυτή του Κόμματος των ξυπολήτων Κωστή Μητσοτάκη, δήλωσε πως θα φροντίσει να φύγει η κομματίλα από την
αυτοδιοίκηση...
Όχι βέβαια μέχρι να γίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, διάστημα για το οποίο θα απολαμβάνει τη στήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα μίλησε και για το έργο το οποίο σκοπεύει να παράξει σαν δήμαρχος Αθηναίων, το οποίο θα έχει να κάνει κυρίως με την καταστολή, ενώ τόνισε πως είναι σημαντικό να δημιουργηθεί ένα επιχειρησιακό συντονιστικό κέντρο ανάμεσα στην Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος:

Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακολουθήσει τον εξής, πάρα πολύ απλό κανόνα. Όποιος είναι φίλος της Αυτοδιοίκησης και όποιος μας βοηθάει, είναι και δικός μου φίλος. Όποιος είναι απέναντι στην Αυτοδιοίκηση και μας δημιουργεί προβλήματα, είναι δικός μου αντίπαλος. Είναι τόσο απλό. Προσπαθούμε να βρίσκουμε το “εμείς”, το οποίο είναι πολύ πιο πάνω από το “εγώ”. Και αυτό το “εμείς” είναι το “εμείς” της Αυτοδιοίκησης, στο οποίο θέλουμε να δώσουμε φωνή

Καλή τύχη
Keywords
Τυχαία Θέματα