«Η πρώτη μεγάλη μπίζνα της δεξιάς του Μητσοτάκη, το ξεκοκκάλισμα των 37 δισ. ευρώ»

Ένα κάλεσμα προς του πολίτες έκανε μέσω Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Προς απανταχού αριστερούς και δημοκρατικούς πολίτες αυτής της χώρας:...

1) η δεξιά του Μητσοτάκη βγαλμένη από τις πιο μαύρες σελίδες της δεκαετίας του 50 στήνει Κυπατζίδικο κομματικό παρακράτος και παρακυβέρνηση κολλητών-τεχνοκρατών
στο Μαξίμου για να ελέγχει τη ΡΟΗ του χρήματος .

2)Η πρώτη μεγάλη μπιζνα απο το ξεκοκκαλισμα του αποθεματικού των 37 δις που μάζεψε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσιπρας για να απεξαρτηθούμε απο μνημόνια, Δ.Ν.Τ και δανειστές, θα είναι η δανειοδότηση του Λάτση για το ελληνικό μετά τη μεταφορά μεγάλου μέρους αυτών των χρημάτων στις Τράπεζες που ανακεφαλαιοποίησε με το αίμα του ο Ελληνικός λαός. Έπεται συνέχεια που θα διαλύσει τις αυταπάτες αυτών που τους πίστεψαν σε όλα τα επίπεδα, από τα δημόσια έργα μέχρι την ελάφρυνση απο φόρους ,μέχρι την επικουρική ασφάλιση μέχρι την επαναφορά της εργασιακής απορρύθμισης!

3) ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ, ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ !

4) Φτιάξτε κινήσεις, παρατάξεις μέτωπα, συλλόγους σε Αυτοδιοικηση, φορείς, επιστημονικές ενώσεις, σωματεία. Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τη γραμμή Άμυνας για να μην καταστραφούν όσα πετύχαμε προς όφελος των αδύναμων τα προηγούμενα χρόνια, να φτιάξουμε μαζί το ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ για την Ελλάδα του 21ου αιώνα της δίκαιης ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον ,της προστασίας του εργαζομένου, της απελευθέρωσης των παραγωγικών δυνάμεων του επιστημονικού δυναμικού, της αγροτιάς, των μεσαίων στρωμάτων και της νεολαίας μας χωρίς τα δεσμά που φτιάχνει το σύστημα του 5% των κλειστών διαπλεκόμενων ολιγαρχικών κύκλων συμφερόντων της παρασιτικής και μεταπρατικης άρχουσας τάξης ,των τραπεζών και των ΜΜΕ της!

5) ΕΛΑΤΕ να φτιάξουμε και να δικτυωσουμε παντού σε καθε κοινωνικό χώρο,σε καθε πόλη και χωριό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ της νέας εποχής.

ΣΗΚΩΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ-ΤΟΛΜΗΣΤΕ-ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ-ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ….για να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ για μας και τα παιδιά μας !!!»
Keywords
Τυχαία Θέματα