Εσώκλειστοι στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες της Ίντερ

«Τιμωρεί» τους παίκτες της η Ίντερ. Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση των «νερατζούρι» επιρρίπτει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές της για την ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθε από την Φιορεντίνα (5-4), ενώ κάνει γνωστό πως όλοι θα παραμείνουν εσώκλειστοι για τις επόμενες ημέρες στο προπονητικό κέντρο...

Παράλληλα, μέσω της ανακοίνωσης οι διοικούντες την ομάδα δείχνουν την απόλυτη στήριξή τους στο πρόσωπο του προπονητή, Στέφανο Πιόλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Κατόπιν του αποτελέσματος του Σαββάτου κόντρα στη Φιορεντίνα, ο Σύλλογος κάλεσε ολόκληρη
την πρώτη ομάδα για μία παρατεταμένη διαμονή στο προπονητικό κέντρο "Suning" στο Απιάνο, αρχής γενομένης από αύριο Τρίτη 25 Απριλίου το μεσημέρι και μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νάπολι την Κυριακή 30 Απριλίου.

Ο τρόπος της ήττας από τη Φιορεντίνα είναι απαράδεκτος για τους φιλάθλους μας, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό, και είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Όλοι στον Σύλλογο, από τους παίκτες μέχρι όλο το επιτελείο, είναι συγκεντρωμένοι πλέον στο να δουλέψουν όσο το δυνατόν σκληρότερα για να πετύχουμε το μέγιστο των αποτελεσμάτων και να τερματίσουν τη σεζόν δυνατά.

Για να το πετύχουμε αυτό, ο Σύλλογος επιβεβαιώνει την πλήρη υποστήριξη και αυτήν της ιδιοκτησίας στον Στέφανο Πιόλι και ολόκληρη την προπονητική ομάδα του. Ο Πιόλι εντάχθηκε στην Ίντερ σε μία δύσκολη περίοδο και η δουλειά που έκανε μαζί με το επιτελείο του τους τελευταίους έξι μήνες, από τότε που ήρθε στον Σύλλογο τον περσινό Νοέμβριο, ήταν εξαιρετική και αξίζει τον πλήρη σεβασμό μας. Ο Σύλλογος δεν θα αποπροσανατολιστεί από τις φήμες που κυκλοφορούν από αυτούς έξω από τον Σύλλογο.

Ο στόχος μας παραμένει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στη Serie A είναι δυνατό και να προκριθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, δίνοντας το μέγιστο σε κάθε αγώνα, και για τους παίκτες να εκπροσωπούν τα χρώματα του Συλλόγου με τιμή και υπερηφάνεια, όπως αρμόζει στην ιστορία και την παράδοση αυτού του σπουδαίου Συλλόγου».
Keywords
Τυχαία Θέματα