Δυό βδομάδες έκαναν τι; τπρπίλες του μεσοπρόθεσμου, σιγά σιγά γίνονται κότες. Σε λίγο η ψηφοφορία

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τη στάση τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Η αγωνία παραμένει στην κυβέρνηση για την τελική στάση του κ. Αλέκου Αθανασιάδη καθώς ο βουλευτής δεν ξεκαθάρισε στην ομιλία του το τι θα ψηφίσει. Ο κ. Αθανασιάδης είπε ότι βασανίζεται «σε αυτό που ο πιστεύω ότι είναι σωστό και σε αυτό μου λένε ότι είναι λάθος». Υποστήριξε ότι συμμερίζεται τις απόψεις του πρωθυπουργού και πως συμφωνεί με τον κ. Βενιζέλο για τα άδικα μέτρα.Από την πλευρά του ούτε ο κ.
Κουρουμπλής είπε ξεκάθαρα τι θα πράξει αν και δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχτεί αυτόν τον ωμό εκβιασμό από τους Ευρωπαίους..Η υπερψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου έχει ......τεθεί ως απόλυτος όρος – τουλάχιστον  στα λόγια – από την τρόικα για τη συνέχιση της ομαλής δανειοδότησης της χώρας και την αποφυγή της άμεσης χρεοκοπίας και υπό  την απειλή αυτή φαίνεται να κάμπτονται και οι τελευταίοι διαφωνούντες βουλευτές  του ΠΑΣΟΚ
Σε κάθε περίπτωση εάν οι διαφοροποιήσεις είναι μέχρι δύο, η κατάσταση θεωρείται απολύτως ελεγχόμενη, εάν όμως ξεπεράσουν τις 3 και ανεξάρτητα από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ θα διατηρεί ακόμη την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, εκτιμάται ότι τα προβλήματα θα εμφανιστούν στη συνέχεια.

Βέβαια από το ΠΑΣΟΚ  εκφράζεται και η βάσιμη ελπίδα ότι  θα υπάρξουν τρεις έως πέντε θετικές  ψήφοι από βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας – έχει αποφασίσει να ψηφίσουν οι βουλευτές της κατά συνείδηση  – ή ακόμη και της ΝΔ, όπως είναι η Έλσα Παπαδημητρίου η οπία δήλωσε στη Βουλή ότι θα ψηφίσει ναι.
Keywords
Τυχαία Θέματα