Δύο αυτοκτονίες λόγω χρεών τις τελευταίες ημέρες

Δυο απανωτά κρούσματα αυτοχειρίας μέσα σε δυο ημέρες...
το ένα μάλιστα με θύμα έναν νέο άνθρωπο, έχουν προκαλέσει αναστάτωση... στην κοινωνία της Πτολεμαΐδας που νιώθει πια τις οδυνηρές συνέπειες της οικονομικής κρίσης να της χτυπούν την πόρτα.

Με ένα SMS στο κινητό της νύφης του ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 37χρονος που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γυναίκα ειδοποίησε τον αδελφό του που έτρεξε στο διαμέρισμα του 37χρονου στο κέντρο της Πτολεμαΐδας, αλλά τον βρήκε απαγχονισμένο από μια αυτοσχέδια
αγχόνη! Δίπλα του υπήρχε ένα χειρόγραφο σημείωμα που εξηγούσε ότι πήρε την μοιραία απόφαση γιατί δεν άντεχε να τον κυνηγούν οι τράπεζες για τα χρέη του!
Δυο 24ωρα νωρίτερα, το βράδυ του Σαββάτου, είχε βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ένας 58χρονος στο Προάστιο Εορδαίας. Η ίδια του η κόρη τον βρήκε απαγχονισμένο στο γκαράζ της κατοικίας του και υπέστη σοκ από το σκληρό θέαμα που αντίκρισε.

Και τις δύο περιπτώσεις διερευνά η τοπική Αστυνομία, που απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια και αποδίδει την αυτοχειρία σε οικονομικούς λόγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα