Δημαράς: «Παράθυρο» για αποχώρηση των Οικολόγων Πράσινων από την κυβέρνηση

«Παράθυρο» για αποχώρηση των Οικολόγων Πράσινων από την κυβέρνηση άφησε τη Δευτέρα ο βουλευτής Γιώργος Δημαράς μιλώντας στο Πρώτο Θέμα. Δήλωσε δε, ότι «υπάρχει ζήτημα με την εκκένωση της περιοχής (σ.σ. στο Μάτι) και για μένα υπάρχουν ευθύνες» βάλλοντας κατά του Γιώργου Σταθάκη.

«Ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα σε τρεις μήνες και θα επανατοποθετηθούμε μετά... Δεν θα ταυτιστούμε με ευθύνες που δεν μας ανήκουν...
Το πανελλαδικό συμβούλιο που συνεδρίασε ζητάει συγκεκριμένα πράγματα» σημείωσε ο κ. Δημαράς.

Σύμφωνα με το βουλευτή
του ΣΥΡΙΖΑ «η κυβέρνηση δεν τόλμησε στα θέματα αυθαιρέτων και της εκτός σχεδίου δόμησης». «Πρέπει να αντιμετωπιστεί η χαοτική δόμηση, να γίνει αναστολή της εκτός σχεδίου δόμησης αλλά και μια σειρά από άλλα ζητήματα όπως οι κατεδαφίσεις. Ζητάμε αναβάθμιση της σχέσης της οικολογίας με την κυβέρνηση» εξήγησε.

«Η κυβέρνηση δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων. Έκανε ανακατανομή προστίμων, δεν προστέθηκαν νέα αυθαίρετα» εξήγησε ο κ. Δημαράς.

Ο βουλευτής των Οικολόγων επέρριψε ευθύνες προσωπικά και στον υπουργό Περιβάλλοντος για τον οποίο είπε ότι «στα θέματα πολεοδομίας δεν έκανε τίποτα και έχει ευθύνες γι’ αυτό. Εγώ το έχω επισημάνει αυτό εδώ και καιρό».
Keywords
Τυχαία Θέματα