Βρέθηκε παρατημένη σε δάσος μια DeLorean DMC-12

Απ’ότι φαίνεται αυτή η DeLorean DMC-12 δε θα κάνει ταξίδι στο χρόνο σύντομα, καθώς βρέθηκε παρατημένη από κάποια παιδιά σε ένα δάσος στη Βόρεια Καρολίνα, καθώς είχαν ακούσει φήμες για το αυτοκίνητο κοντά στη περιοχή του Σακραμέντο.

Είναι πολύ κρίμα να βλέπουμε ένα τέτοιο διάσημο και σπάνιο αυτοκίνητο να μην έχει τη φροντίδα που του αναλογεί. Τα παιδιά που το βρήκαν, είπαν ότι ήταν σε ιδιωτική τοποθεσία αλλά δεν μπορούν να βρουν τον ιδιοκτήτη του. Ακόμη και αν το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει μείνει σε αυτή τη κατάσταση για πολλά χρόνια σίγουρα

μπορεί να διασωθεί καθώς φαίνεται τα μέρη του να είναι πιο πολύ βρώμικα παρά σκουρισαμένα και μπορεί να αναπαλαιωθεί όπως έγινε και με αυτό που πήγε στα στουντιο της Universal.

Η DeLorean έγινε εικονικό αυτοκίνητο εξαιτίας της εμφάνισή της ως μια μηχανή του χρόνου στη τριλογία των ταινιών ”Back to the Future”. Κάτω από το καπό φοράει έναν 2.8-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 150 ίππων και προσφερόταν είτε με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων είτε με 3-τάχυτο αυτόματο.

[Πηγή: fiero]

Keywords
Τυχαία Θέματα