Προβλήματα στη ποιότητα του Tesla Model X οδηγούν σε μηνύσεις

Κάποιοι ιδιοκτήτες Model X υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο στερεί σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της Tesla και μάλιστα ρίχνουν τις ευθύνες στην εταιρεία, για το λόγο ότι βιάστηκε να το βγάλει στη παραγωγή. Αρκετοί από τους πελάτες μάλιστα, έχουν καταθέσεις μηνύσεις ζητώντας ακόμη και επιστροφή χρημάτων.

Μερικά από τα

προβλήματα που αναφέρουν οι ιδιοκτήτες, είναι ότι ανοίγουν και κλείνουν μόνες τους και απρόβλεπτα οι πόρτες, με αποτέλεσμα να κτυπούν τα διπλανά αυτοκίνητα καθώς επίσης και τους πεζούς. Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που παρουσιάζει το Model X, σύμφωνα πάντα με τους οδηγούς του, είναι το σύστημα Autopilot, το οποίο χαρακτηρίζεται σαν επικίνδυνο κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης. Επίσης, το αυτόματο σύστημα στάθμευσης δεν είναι τόσο αξιόπιστο, με αποτέλεσμα να αφήνει εκτεθειμένους τους οδηγούς του.

Είναι αρκετά δύσκολο και σπάνιο μία εταιρεία να δεχτεί πίσω ένα όχημα, όμως στην περίπτωση του Model X, αρκετοί είναι οι ιδιοκτήτες που εξέφρασαν τα παράπονα τους στην Tesla για το συγκεκριμένο μοντέλο. Απομένει τώρα να δούμε, με ποιο τρόπο θα το διαχειριστεί η εταιρεία. Πάντως, οι άνθρωποι της εταιρείας υποστηρίζουν, ότι είναι πρόθυμοι αγοράζουν πίσω αυτοκίνητα στη σπάνια περίπτωση όπου ο ιδιοκτήτης δεν είναι ικανοποιημένος. Επίσης, οι ίδιοι απορρίπτουν κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι η Tesla θα προσπαθήσει ν’αποτρέψει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στο να συζητήσουν τις διάφορες ανησυχίες τους με τις ρυθμιστικές αρχές.

Όπως και να έχει, η Tesla είναι πλέον μία μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευής γρήγορων ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Κατάφερε να προσελκύσει σε μεγάλο βαθμό τους λάτρεις του αυτοκινήτου καθώς επίσης και τους ανθρώπους που νοιάζονται για το καθαρό περιβάλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα