Νικητής ο David Coulthard στο φετινό Race Of Champions

Το Race Of Champions (ROC) επέστρεψε μετά από δύο χρόνια, ύστερα από την περσινή ακύρωση, λόγω των πολιτικών αναταραχών στο εσωτερικό της Ταϊλάνδης. Η φετινή διοργάνωση έγινε στα νησιά Μπαρμπάντος, συγκεκριμένα στο Bushy Park Circuit.

Νικητής για φέτος, που κέρδισε και τον τίτλο του Πρωταθλητή των Πρωταθλητών, αναδείχθηκε ο David Coulthard, πρώην οδηγός της Formula 1. Ο Σκοτσέζος

κέρδισε στον τελικό τον Pascal Wehrlein, τρίτο οδηγό της Mercedes AMG και νεότερο νικητή στην ιστορία του DTM.

Για να καταφέρει να βρεθεί στον τελικό, ο Coulthard έπρεπε ν’ αποκλείσει τον 6 φορές Πρωταθλητή στα V8 Supercars, Jamie Whincup, μόλις για 2 δέκατα του δευτερολέπτου. Από την άλλη, αντίπαλος για τον Wehrlein ήταν ο φετινός Πρωταθλητής στη Formula 3, Esteban Ocon.

Όσον αφορά τις ομάδες, νικήτρια ήταν η Νορβηγία, με τους Tom Kristensen και Petter Solberg. Οι δυο τους αντιμετώπισαν στον μεγάλο τελικό την ομάδα της Βρετανίας, την οποία εκπροσωπούσαν ο Coulthard και η Susie Wolff, η οποία πήρε μέρος στον φετινό αγώνα.

Στα ημιτελικά, η Νορβηγία ήταν ταχύτερη από την Γαλλία, των Romain Grosjean και Ocon, ενώ η Βρετανία απέκλεισε τα νησιά Μπαρμπάντος, δηλαδή τους Dane Skeete και Rhett Watson.

ROC Nations Cup Highlights - Race Of Champions 2014 Barbados01:54 David Coulthard Wins 2014 Race Of Champions against Pascal Wehrlein - 2014 RoC Barbados00:55 Race of Champions 2014 BARBADOS, Terry Grant06:23 Robby Gordon and Terry Grant jump the Stadium Super Trucks (Race Of Champions Barbados 2014)01:13 Stig Blomqvist + Audi S1 Quattro = Scandinavian Flick (Race Of Champions 2014 Barbados)00:41
Keywords
Τυχαία Θέματα