Με αυτά τα αυτοκίνητα η Alfa Romeo ετοιμάζει την αναγέννησή της

Η Alfa Romeo ξεκίνησε την αναβίωσή της με την Giulia, με την ιταλική εταιρία να ετοιμάζει ακόμη 7 νέα μοντέλα μέχρι το 2018. Παρότι υπάρχουν φήμες για καθυστερήσεις, το επόμενο νέο μοντέλο της εταιρίας θα είναι το SUV της, το οποίο έχει κωδική ονομασία Tipo 949. Το D-SUV θα τοποθετηθεί

απέναντι από τα Audi Q5, BMW X3, Mercedes GLC και Porsche Macan και αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016. Λίγους μήνες αργότερα θα κάνει την εμφάνισή της ένα μεγάλο sedan, μεγαλύτερο από την Giulia η οποία έχει κωδική ονομασία Tipo 961. Η E-Segment λιμουζίνα θα ξεκινήσει τις παραδόσεις της την άνοιξη του 2017 και θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi A6, BMW 5-Series και Mercedes-Benz E-Class.

Ένα νέο Coupe/Spider με κωδική ονομασία Tipo 963 θα παρουσιαστεί στη συνέχεια, ως το αντίπαλο δέος των Audi TT, BMW Z4 και Mercedes SLK. Αποτελεί ουσιαστικά την νέα Alfa Romeo GTV, με την Alfa Romeo να ετοιμάζει και ένα μικρότερο SUV με κωδική ονομασία Tipo 962 το οποίο θα τοποθετηθεί στη C κατηγορία απέναντι από τα Audi Q3, BMW Χ1 και Mercedes GLA. Το μεγάλο E-SUV της Alfa Romeo έχει κωδική ονομασία Tipo 964 και θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Audi Q7, BMW X5, Porsche Cayenne και Range Rover.

Ανάμεσα στα μοντέλα της Alfa Romeo είναι και το αυτοκίνητο που θα αντικαταστήσει την Giulietta, το οποίο θα είναι πισωκίνητο, με την MiTo να μην έχει αντικαταστάτη, επειδή το μοντέλο δεν προβλέπεται να κάνει τις πωλήσεις που απαιτούνται για να δικαιολογηθεί το κόστος της ανάπτυξής του. Με αυτά τα αυτοκίνητα η Alfa Romeo θέλει να πιάσει τον στόχο των 400.000 πωλήσεων ετησίως το 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα