Η Wiesmann μιλάει με επενδυτές και ελπίζει σε σωτηρία

Τα οικονομικά προβλήματα της μικρής γερμανικής εταιρίας Wiesmann ήταν πολλά που ανάγκασαν τα δύο αδέρφια και ιδρυτές της να την κηρύξουν σε πτώχευση τον περασμένο Μάιο.

Όμως, ήταν εξαιρετικά δύσκολα για τους Martin και Friedheim Wiesmann να αφήσουν να πεθάνει έτσι η εταιρία του, που χρονολογείται από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και έβγαλε το πρώτο της αυτοκινήτο το 1993.

Έτσι, σύμφωνα με ολλανδικό δημοσίευμα τα προαναφερθέντα αδέρφια είναι σε συζητήσεις με νέους επενδυτές, η ταυτότητα των τελευταίων παραμένει αδιευκρίνιστη. Ο Martin και Friedheim πιστεύουν ότι όλα θα έχουν θετική κατάληξη μέσα σε 4 με 6 εβδομάδες, αλλά αν δεν γίνει αυτό, η Wiesmann φαίνεται ότι θα κλείσει οριστικά.

Τη προηγούμενη εβδομάδα διάβασες ότι η Wiesmann σχεδίαζε την παραγωγή ενός entry-level μοντέλου “κάτω” από το MF3, το οποίο θα μπορούσε να φέρει χρήμα στα ταμεία της. Αν τελικά εξασφαλίσει τη νέα χρηματοδότηση το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην αναγέννηση της μικρής και συμπαθητικής εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα