Η Toyota εξετάζει να μειώσει τις εκδόσεις των σεντάν μοντέλων της

Με τις πωλήσεις των σεντάν να μειώνονται συνεχώς, μιας και το κοινό έχει στραφεί στα SUVs και στα crossovers, οι εταιρίες εξετάζουν τις επιλογές τους. Η Ford θα ανακοινώσει μέσα στο έτος τα μοντέλα που θα καταργήσει από τη γκάμα της, ενώ έχει ήδη κάνει γνωστό πως το επόμενο Fusion/Mondeo δεν θα προσφέρεται σε 35.000 διαφορετικούς συνδυασμούς, όπως συμβαίνει σήμερα, αλλά σε μόλις 96, ενώ στο Escape/Kuga θα υπάρχουν μόλις 10.

Σε αντίστοιχη κίνηση ίσως προχωρήσει και η Toyota, η οποία εξετάζει μειώσεις στις εκδόσεις εξοπλισμού που θα προσφέρονται τα σεντάν της μοντέλα, όπως τα Camry, Corolla και Prius.

Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Toyota Βορείου Αμερικής, και γενικός διευθυντής της εταιρείας, Jack Hollis, ο οποίος εξήγησε πως η ιαπωνική εταιρία θα εξετάσει τις επιδόσεις πωλήσεων της κάθε έκδοσης, προτού προβεί στις αποφάσεις της και προχωρήσει στη κατάργηση κάποιας. Με 5,5 εκατομμύρια Αμερικάνους να αγοράζουν το 2017 ένα σεντάν μοντέλο, η Toyota εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτά, πιστεύοντας πως μέσα στα επόμενα χρόνια το μερίδιο αγοράς τους θα αυξηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα