Η Mitsubishi δεν αποκλείει την επιστροφή του ονόματος Evo

Εκπρόσωπος της Mitsubishi σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η εταιρία του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βγάλει στην αγορά ένα αυτοκίνητο επιδόσεων με το σήμα Evolution, αν και κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται για την ώρα στα πλάνα της.

Η Mitsubishi έχει στραφεί πλέον στα SUVs και στα crossovers και αν ποτέ θελήσει να βγάλει μια Evo

έκδοση ενός μοντέλου της, τότε αυτό θα κάνει χρήση υβριδικής τεχνολογίας.

Μάλιστα η εταιρία τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση του Τόκιο παρουσίασε το e-Evolution concept, ένα πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο SUV που μας δείχνει το πως θα είναι το μελλοντικό Evo μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας.

Το πρωτότυπο φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Mitsubishi, την Robus & Ingenious που έχει την ανανεωμένη Dynamic Shield γρίλια, μεγάλες εισαγωγής και κεκλιμένη γραμμή οροφής. Οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα, υπάρχουν κάμερες αντί για καθρέπτες και στο εσωτερικό του μπορεί να μεταφέρει τέσσερις ενήλικες.

Ο πίνακας οργάνων και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας συνυπάρχουν σε μια τεράστια οθόνη, ενώ πάνω από το φουτουριστικό τιμόνι υπάρχει μια ακόμη ψηφιακή οθόνη. Στη κεντρική κονσόλα υπάρχουν κουμπιά αφής, περιστροφικοί διακόπτες και μια ακόμη οθόνη. Το πρωτότυπο κάνει χρήση τεχνητής νοημοσύνης, διαθέτει προηγμένη συνδεσιμότητα και υπηρεσίες cloud.

Η Mitsubishi ήταν φειδωλή σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου της, αναφέροντας μόνο πως παίρνει κίνηση από τρεις “δυναμικούς” ηλεκτροκινητήρες, ένας τοποθετημένος στον μπροστά άξονα και δύο στον πίσω. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του πρωτότυπου είναι οι ηλεκτρικά ελεγχόμενες δαγκάνες των φρένων που λειτουργούν καλύτερα και ανταποκρίνονται γρηγορότερα σε σχέση με τις υδραυλικές.

[See image gallery at www.autoblog.gr]
Keywords
Τυχαία Θέματα