Φήμες: Το Hyundai i30 N θα αποδίδει 300 άλογα. Παρουσίαση στην Φρανκφούρτη

23:42 6/8/2015 - Πηγή: AutoBlog

Η αλήθεια είναι ότι η Hyundai έχει καταφέρει να κρατήσει αρκετά καλά κρυμμένα τα μυστικά της καυτής έκδοσης του i30. Έχουμε δει ορισμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες αλλά ούτε καν φήμες έχουν κυκλοφορήσει για το επερχόμενο μοντέλο. Αυτό το τελευταίο αλλάζει σήμερα αφού πληροφορίες/φήμες από την Αυστραλία, λένε ότι το i30 N θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αυτό από μόνο του προκαλεί εντύπωση αφού μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι το i20 θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα περιποιηθεί

η N, το παρακλάδι της Hyundai που ασχολείται με τις εκδόσεις επιδόσεων. Οι φήμες όμως δεν σταματούν εδώ. Οι Αυστραλοί ισχυρίζονται ότι δεν είναι απλά μία πιο σκληρή έκδοση του i30 Turbo. Το i30 N θα είναι τετρακίνητο και θα κινείται από έναν δίλιτρο, υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που θα αποδίδει 300 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 383 Nm στις 2.000 σ.α.λ. Είναι κάποιοι μάλιστα που λένε ότι το μοντέλο θα βασίζεται σε μία νέα πλατφόρμα εξαιτίας της ανάγκης να χωρέσει η τετρακίνηση. Ακούγεται παρατραβηγμένο αλλά θα δούμε.

Αυτό που δεν διευκρινίζεται, είναι το αν αυτό που θα δούμε στη Φρανκφούρτη θα είναι το τελικό προϊόν ή κάποιο πρωτότυπο προπαραγωγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα