Eric Boullier: Όταν δεν έχεις τους πόρους, θα πρέπει να έχεις ιδέες

Η Lotus όπως όλοι γνωρίζουμε έχει τον χαμηλότερο προϋπολογισμό σε σχέση με τις άλλες κορυφαίες ομάδες του grid, ​​αλλά το αφεντικό της ομάδας, Eric Boullier είναι πεπεισμένο ότι η έλλειψη πόρων της ομάδας του σε σχέση με τις μεγαλύτερες ομάδες, δε θα εμποδίσει την προετοιμασία της για το 2014 και δε θα επηρεάσει την ομάδα του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Όταν δεν έχεις τους πόρους , θα πρέπει να έχεις ιδέες. Αρχίσαμε να εργαζόμαστε για το 2014 πριν από δύο

χρόνια, γιατί δε μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερους πόρους γι ‘αυτό.

Η αλλαγή στους κανονισμούς προσφέρει μία ευκαιρία σε όλες τις ομάδες του grid να αλλάξουν τον χάρτη της F1. Ο Boullier είπε όμως, ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα η Lotus ξαφνικά να βρεθεί στην κορυφή, αλλά αυτό που αναμένει, είναι ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική και το 2014.

Ο ισχυρός άντρας της Lotus συνέχισε:

Κανείς δεν ξέρει που θα βρίσκετε το επόμενο έτος , αλλά με τους πόρους μας, σίγουρα δε θα είμαστε σε θέση να κυριαρχήσουμε, αλλά τα πράγματα φαίνονται αρκετά καλά. Η αλήθεια για το επόμενο έτος είναι ότι μπορούμε να είμαστε και πάλι ένας ισχυρός υποψήφιος για το βάθρο.

Όσο για την απώλεια του πρώην τεχνικού επικεφαλής της Lotus James Allison στη Ferrari, ο Boullier δήλωσε:

Λόγω του συστήματος που έχουμε, για να μας βλάψει θα έπρεπε να φύγουν μαζί 15 άτομα την ίδια στιγμή, επειδή μοιράζουμε τις ευθύνες σε πολλά άτομα.

[Πηγή: GMM]

Keywords
Τυχαία Θέματα