Ένας Youtuber κάνει δώρο στον πατέρα του μια Corvette Z06

13:00 7/8/2016 - Πηγή: AutoBlog

Μπορεί αυτό το όνομα να μη σου λέει τίποτα, όμως ο Roman Atwood έχει ένα από τα διασημότερα κανάλια στο Youtube. Αρχικά έγινε γνωστός ως φαρσέρ, όμως αργότερα αφοσιώθηκε στο ‘’vlogάρισμα’’ (από τα συνθετικά video + blog, δηλαδή το blogάρισμα μέσω video) γύρω από διάφορα θέματα, στα οποία είναι πραγματικά διασκεδαστικός, και έτσι η φήμη του απογειώθηκε. Για να καταλάβεις, βρίσκεται στην περίπου στην 70η θέση των κορυφαίων

καναλιών του Youtube, έχοντας περισσότερα views από την Shakira και την Demi Lovato. Υπολογίζεται πως τα views που έχει ο Roman Atwood, του αποφέρουν καθαρά περίπου 650.000 δολάρια τον χρόνο.

Μάλιστα, η οικογένειά του αποτελεί αρκετές φορές κεντρικό θέμα στο κανάλι του, οπότε ίσως αισθάνεται την ανάγκη να ανταποδώσει το καλό που του έχουν προσφέρει, αναγνωρίζοντας ότι και αυτοί έχουν συνεισφέρει σημαντικά στην επιτυχία του.

Έτσι λοιπόν, την ημέρα που ο πατέρας του είχε γενέθλια, τον πήρε και τον πήγε σε μια αντιπροσωπία να διαλέξει ένα αμάξι της αρεσκείας του για δώρο. Και όχι δεν διάλεξε καμιά πολυτελή μπερλίνα, όπως μπορεί να έκαναν πολλοί μεσήλικες, αλλά την παραπάνω κόκκινη Corvette Z06 650 ίππων, στο οποίο θέλησε να της προσθέσουν μαύρες ζάντες.

Το βίντεο που θα δεις παρακάτω, όπου παρουσιάζει την ιστορία της αγοράς έκανε 4 εκατομμύρια views μέσα σε δύο μόλις μέρες. Απόλαυσέ τον.

Keywords
Τυχαία Θέματα