Έκθεση Φρανκφούρτης 2015 με 210 πρεμιέρες – Τι θα δούμε

13:31 7/9/2015 - Πηγή: AutoBlog

Από την επόμενη Δευτέρα 14 του μηνός, “μετακομίζουμε”, με το Autoblog.gr να δίνει το παρών στην Φρανκφούρτη, ώστε να καλύψει με τον τρόπο που μόνο αυτό ξέρει, την 66η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η έκθεση που εναλλάσσεται κάθε δύο χρόνια με αυτή του Παρισιού, έχει επιλεγεί από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως τα νέα τους μοντέλα. Περισσότερες από 210 παγκόσμιες πρεμιέρες θα γίνουν

στη φετινή έκθεση, ενώ θα υπάρχουν 26 ευρωπαϊκές και 30 γερμανικές πρεμιέρες. Η έκθεση καταλαμβάνει χώρο 230.000 τ.μ, χώρος που ισοδυναμεί με 33 γήπεδα ποδοσφαίρου. Συνολικά θα υπάρχουν 1.103 εκθέτες από 39 χώρους.

Οι πύλες θα ανοίξουν για τους δημοσιογράφους την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όπου αναμένεται να παραβρεθούν περισσότεροι από 12.000 άνθρωποι των media για να καταγράψουν τα εκθέματα. Για το κοινό οι πύλες θα ανοίξουν από την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές για 11 ημέρες έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Οι φετινοί επισκέπτες θα μπορούν να επισκέπτονται την έκθεση από τις 9 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα.

Ατραξίον της φετινής έκθεσης αναμένεται να είναι η Alfa Romeo Giulia, η Ferrari 488 Spider, η ανανεωμένη τουρμπάτη 911 facelift, η Lamborghini Huracan Spyder, η Bentley Bentayga, το Bugatti Vision Gran Turismo Concept και άλλα πολλά, που για να μην σε κουράζω, δες στη συνέχεια την αναλυτική λίστα όλων των αυτοκινήτων που θα υπάρχουν στον εκθεσιακό χώρο.

Εμείς, για ακόμη μια φορά, θα δώσουμε το παρόν στην Γερμανική πόλη, εκεί που για σχεδόν μια εβδομάδα θα χτυπά η καρδιά της αυτοκίνησης ώστε να σου μεταφέρουμε τα πάντα που θα λαμβάνουν χώρα στο εκθεσιακό κέντρο. Εσύ για να μην χάσεις κάποιο από τα αυτοκίνητα επισκέψου την κατηγορία της έκθεσης, εγγράψου στο RSS Feed ή ακολούθησε μας στο Facebook και στο Twitter για να έχεις πάντα τα τελευταία νέα.

Πάμε να δούμε μέχρι στιγμής τι αυτοκίνητα γνωρίζουμε ότι θα παρουσιαστούν εκεί 100%, αλλά είναι σίγουρο ότι οι εταιρίες θα κάνουν την έκπληξη και θα μας παρουσιάσουν σίγουρα περισσότερα αυτοκίνητα από αυτά που ήδη έχουνε ανακοινώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Aston Martin, Chevrolet, Cadillac, Donkervoort, Lotus, McLaren και Volvo δεν θα έχουν παρουσία στην έκθεση της Γερμανικής πόλης.

Η λίστα θα ανανεώνεται με κάθε νέα παρουσίαση που θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδος.

ΑυτοκινητοβιομηχανίεςAlfa RomeoAlfa Romeo Giulia QVArtegaArtegaAudiAudi A4 και S4Audi SQ5 TDI PlusAudi SQ7Audi e-tron quattro concept Audi S8 PlusAston MartinAston Martin DB9 GT James Bond EditionBentleyBentley BentaygaBorgwardBorgward SUVBMWBMW X1BMW 225xeBMW 330eBMW 3-Series/M3 faceliftBMW 7-SeriesBMW M4 GTS ConceptBMW M6 GT3BMW M6 Competition PackageBugattiBugatti Vision Gran TurismoCitroenCitroen C4 Cactus M ConceptDaciaDacia Duster Edition 2016DSDS4 και DS4 CrossbackFerrariFerrari 488 SpiderFerrari F12 Speciale (;)FiatFiat 500 faceliftFord;GeelyGeely SUVHondaHonda 2&4 ConceptHyundaiHyundai i20 ActiveHyundai i20 WRCHyundai N 2025 Vision Gran TurismoHyundai RM15 Concept (Ευρωπαϊκή πρεμιέρα)Hyundai Santa FeHyundai Vision G ConceptInfinitiInfiniti Q30JaguarJaguar F-PaceKiaKia Cee’d faceliftKia Optima (GT)Kia SportageLamborghiniLamborghini Aventador SV RoadsterLamborghini Huracán SpyderLotusLotus 3-ElevenLexusLexus GS faceliftLexus RX MaseratiMaserati LevanteMazdaMazda Koeru ConceptMercedesMercedes-Benz A-Class faceliftMercedes-AMG A45 faceliftMercedes-Benz C-Class CoupeMercedes-AMG C63 CoupéMercedes-AMG C63 Coupe Edition 1Mercedes-AMG C63 Coupe DTMMercedes-Benz GLCMercedes-Benz S-Class cabrioletMercedes-Benz SL faceliftMercedes-Benz SLCMercedes V-Class AMG LineMINIMINI ClubmanMitsubishiMitsubishi Outlander Baja editionMitsubishi Outlander PHEV facliftNissanNissan NP300 NavaraNissan Micra N-TecNissan Crossover Concept OpelOpel AstraPeugeotPeugeot 308 GTiPeugeot 308 R HybridPeugeot 308 Racing CupPeugeot Fractal ConceptPorschePorsche 911 faceliftPorsche Pajun EV ConceptRenaultRenault Alaskan ConceptRenault Megane IVRenault Talisman / Talisman EstateRolls RoyceRolls-Royce DawnSeatSeat Ibiza CupraSeat Leon Cupra 290SinSin R1Skoda Skoda Fabia R5 CombiSkoda Rapid Monte CarloSkoda Rapid Spaceback ScoutlineSkoda Superb CombiSkoda Superb GreenlineSkoda Superb SportlineSmartSmart Fortwo CabrioletSsangyongSsangyong XLV-AirSsangyong XAV-AdventureSuzukiSuzuki BalenoToyotaToyota HiluxToyota PriusToyota C-HR concept IIToyota RAV4 Hybrid (ευρωπαϊκό ντεμπούτο)Toyota Yaris Bi-ToneVolkswagenVolkswagen Golf CabrioletVolkswagen Golf Sportsvan R LineVolkswagen TiguanΒελτιωτέςABT Audi RS3Alpina D3 faceliftBrabus Mercedes-AMG C63 S Brabus G63 AMG 850 6.0 WidestarLumma Mercedes GLE CoupeMercedes-AMG S63 Coupe Black Edition by Mansory
Keywords
Τυχαία Θέματα