Είναι αυτό το μελλοντικό ηλεκτρικό σεντάν της Audi;

Η Audi έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αναδιοργάνωσης για τα μοντέλα της που περιλαμβάνει πολλές αλλαγές. Για αρχή θέλει να σταματήσει του μεγάλους V8 κινητήρες και να επικεντρωθεί στα ηλεκτρικά και υβριδικά με σκοπό αυτά τα αυτοκίνητα να αποτελούν το 25% της παραγωγής μέχρι το 2025.

Η Audi ετοιμάζει μια σειρά από ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχει σαν στόχο να αντιμετωπίσει τα μοντέλα της Tesla. Ένα από αυτά ίσως είναι το

αυτοκίνητο που βλέπεις στην φωτογραφία. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αναρτήθηκε στο Twitter από έναν φαν της Tesla και έγραψε κάτω από την φωτογραφία: “Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό σεντάν της Audi ESS που βασίζεται στο A7, έχει πίσω κίνηση αλλά και AWD, το 2019 στην παραγωγή“.

Από την παραπάνω φωτογραφία μπορούμε να καταλάβουμε ότι η φωτογραφία είναι από κάποιο γερμανικό περιοδικό (αν ξέρεις γερμανικά μπορεί να μας βοηθήσεις) οπότε ίσως το συγκεκριμένο να είναι απλά κάποιο rendering και τίποτα παραπάνω. Το σχήμα του φέρνει λίγο σε Aston Martin αλλά δείχνει πολύ όμορφο και μακάρι να πέρναγε η Audi ένα πιο τολμηρό σχέδιο στην παραγωγή. Αν οι πληροφορίες είναι αληθινές, τότε το ηλεκτρικό Audi θα βασίζεται στην πλατφόρμα MSB που έχει η νέα Panamera αλλά και το μελλοντικό ηλεκτρικό Mission E.

Σίγουρα θα περιμένουμε αρκετά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την Audi στο μέλλον και ελπίζουμε να ισχύουν οι φήμες και να δούμε και το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στην παραγωγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα