Διέρρευσε η πρώτη press φωτογραφία της BMW 2-Series Active Tourer

Δεν χρειαζόταν να διαρρεύσει επίσημη φωτογραφία της BMW 2-Series Active Tourer, αφού ήδη την έχουμε δει σε spy φωτογραφίες χωρίς ίχνος καμουφλάζ πάνω της.

Η έκδοση παραγωγής του BMW Active Tourer concept, θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και σε σχέση με το πρωτότυπο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα μπροστά-πίσω, διαφορετικούς καθρέπτες, νέους προφυλακτήρες, μικρότερες

ζάντες, νέες απολήψεις εξατμίσεων και γενικά πιο ήπια σχεδίαση με λιγότερο έντονες γραμμές.

Το πεντάπορτο hatchback μοντέλο θα τεθεί απέναντι από την Mercedes B-Class και θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα UKL1 πλατφόρμα που πρωτοφορέθηκε στη νέα γενιά του MINI. Η 2-Series Active Tourer διαθέτει μπροστά ανάρτηση με γόνατα MacPherson ενώ πίσω θα φορά μια ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Πάνω στην UKL πλατφόρμα η BMW και η Mini θα κατασκευάσουν τουλάχιστον 15 μοντέλα μέσα σε βάθος πενταετίας, με την 2-Series Active Tourer να είναι διαθέσιμη και ως επταθέσια.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 82 έως 224 ίππων που θα στέλνουν την κίνηση είτε στους μπροστά είτε και στους τέσσερις τροχούς. Ανάμεσα στους κινητήρες θα βρίσκεται και ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας. Ο κινητήρας είναι χωρητικότητας 1,5-λίτρων, τεχνολογίας turbo και θα αποδίδει από 81 έως 201 άλογα.


[Πηγή: worldscoop.forumpro.fr]

Keywords
Τυχαία Θέματα