Αυτό το ροζ VW Beetle πουλήθηκε $30.272 για καλό σκοπό

Το συγκεκριμένο ροζ VW Beetle πρόσφατα βγήκε σε δημοπρασία όπου και συγκέντρωσε το ποσό των $30.272, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε ιδρύματα που ασχολούνται με τον καρκίνο του μαστού. Το Beetle #PinkBeetle Special Edition παρουσιάστηκε στις αρχές του καλοκαιριού με το αυτοκίνητο που βγήκε σε δημοπρασία να είναι το πρώτο από τα ροζ Beetle που θα βγάλει στην αγορά η Volkswagen.

Είναι η πρώτη φορά που το Beetle προσφέρεται σε ροζ χρώμα, με ένα hashtag να βρίσκεται στο όνομά του. Η εταιρία με τη συγκεκριμένη έκδοση στοχεύει στο νεαρό ηλικιακά κοινό, βάφοντας το στο Fresh Fuschia μεταλλικό χρώμα. Οι καθρέπτες και ορισμένα διακοσμητικά είναι βαμμένα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα, υπάρχουν bi-xenon μπροστά φωτιστικά σώματα, και LED πίσω στον βασικό εξοπλισμό, με την κλειστή έκδοση να φορά ζάντες 17″ και την ανοικτή ζάντες 18″.

Στο εσωτερικό συναντάμε ροζ λεπτομέρειες, το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MIB II με οθόνη 6,3″, κάμερα οπισθοπορείας, κουμπί εκκίνησης κινητήρα, θερμαινόμενα μπροστά καθίσματα και δορυφορικό ραδιόφωνο. Μηχανικά φορά τον 1.800αρη TSI κινητήρα απόδοσης 170 ίππων και πωλείται έναντι του ποσού των 21.890 δολαρίων στις Η.Π.Α.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα