Toyota Yaris Hybrid 2012 από £15.000

H Toyota στη Γενεύη θα παρουσιάσει την υβριδική έκδοση του νέου Yaris και σήμερα ανακοίνωσε ότι στην Αγγλία, θα πωλείται από £15.000 με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν από σήμερα, με τις πρώτες παραδώσεις να ξεκινούν από την 1η Ιουλίου.

Το υβριδικό Yaris φορά το υβριδικό HSD (Hybrid Synergy Drive) σύνολο που αποτελείται από τον νέο 1.500αρη κινητήρα βενζίνης, ο οποίος είναι

κατά 20% οικονομικότερος από αυτό που φορά το Auris Hybrid και από έναν νέο ηλεκτροκινητήρα ο οποίος τροφοδοτείται από μπαταρίες νικελίου-υδριδίου οι οποίες είναι τοποθετημένες κάτω από τα πίσω καθίσματα.

Αποδίδει συνολικά 100 άλογα και η Toyota δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία γι’αυτόν, όπως τι μέση κατανάλωση έχει και τις επιδόσεις του. Ζυγίζει 16.5 κιλά λιγότερα και είναι 10% μικρότερος σε όγκο από τον 1.800αρη που χρησιμοποιούν τα Prius και Auris. Εκμπέμπει 79 γρ/χλμ με μέση κατανάλωση 2.9 λίτρα/1000 χλμ.

Το αυτοκίνητο βασίζεται στο Toyota Yaris HSD Concept που είδαμε στην Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο και στιλιστικά διαθέτει νέους προφυλακτήρες με τον μπροστά να μας δείχνει την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουνε τα μοντέλα της Toyota στο μέλλον.


Διαβάστε Περισσότερα »

Keywords
Τυχαία Θέματα