Spy Video: Το αγροτικό της Mercedes με λιγότερο καμουφλάζ

Η Mercedes-Benz έχει ελαφρύνει το καμουφλάζ της GLT, του pickup που ετοιμάζει και βασίζεται στο Nissan Navara. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2017 και σχεδιαστικά, είναι σαφής η επιρροή από το Navara, με την γερμανική εταιρία να δηλώνει πως το όχημα της θα διαθέτει κορυφαία ασφάλεια και πολυτέλεια και θα προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις, οι οποίες θα έχουν επίκεντρο τους

επιβάτες, όπως κάνει το VW Amarok, διευρύνοντας έτσι το αγοραστικό κοινό και σε τρία διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού.

Η βασική έκδοση θα στοχεύει στους παραδοσιακούς πελάτες των pickups μοντέλων, με την κορυφαία έκδοση να διαθέτει μια πιο πολυτελές νότα, παρόμοιας φιλοσοφίας με τις Denali εκδόσεις των pickups της GMC. Δεν θα δούμε μια AMG έκδοση, είτε “43” είτε “63”, καθώς η ζήτηση για τέτοια μοντέλα θα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Παρόλα αυτά, θα προσφέρονται AMG στιλιστικά πακέτα που θα κάνουν την εμφάνιση του pickup περισσότερο επιθετική.

Κίνηση θα παίρνει από δύο diesel κινητήρες, έναν τετρακύλινδρο 2,3-λίτρων απόδοσης 187 ίππων με 450 Nm ροπής και έναν 3-λιτρο V6 turbodiesel κινητήρα απόδοσης 258 ίππων και 620 Nm ροπής, που τοποθετείται και στην GLE 350 d 4MATIC. Το μοντέλο, μαζί με το pickup που ετοιμάζει η Renault, θα κατασκευάζει η Nissan στα εργοστάσιά της στη Κόρδοβα της Αργεντινής και στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Η Mercedes περιγράφει το μοντέλο πως θα είναι “ένα πραγματικό Mercedes” παρέχοντας το ίδιο υψηλό επίπεδο ποιότητας των υπολοίπων μοντέλων της γερμανικής εταιρίας. Το διπλοκάμπινο pickup θα εξελιχθεί και θα σχεδιαστεί από την Daimler για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της, ενώ θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ασφαλείας της Mercedes-Benz. Θα κοστίζει περισσότερο από τη πρόταση της Nissan και της Renault, θα έχει το VW Amarok ως άμεσο ανταγωνιστή και θα πωλείται στις αγορές της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Νότιας Αφρικής και της Αυστραλίας, ενώ αργότερα θα πωλείται και στις Η.Π.Α.

Keywords
Τυχαία Θέματα