Spy Photos: Mercedes CLS με ελάχιστο καμουφλάζ

14:36 3/6/2014 - Πηγή: AutoBlog

Στα τέλη του μηνός η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει την ανανεωμένη CLS στο φετινό Goodwood Festival of Speed και έτσι έχει ελαφρύνει πάρα πολύ το καμουφλάζ της. Επίσημη παρουσίαση θα κάνει στις 23 του Ιούνη, τρεις μήνες προτού ξεκινήσει τις πωλήσεις της στα μέσα του Σεπτέμβρη, με το μοντέλο να έχει περιορισμένες αλλαγές, οι οποίες εντοπίζονται στον νέο μπροστά προφυλακτήρα, στη νέα

γρίλια καθώς και στα νέα LED φωτιστικά σώματα, ενώ στο εσωτερικό θα υπάρχει η τελευταία γενιά του COMAND Online στο κέντρο του ταμπλό, νέα διακοσμητικά, νέος κεντρικός επιλογέας, επανασχεδιασμένο τιμόνι και νέες δερμάτινες επενδύσεις. Το μοντέλο θα φορέσει και το νέο 9G-Tronic κιβώτιο, το οποίο αρχικά θα συνδυάζεται τουλάχιστον με έναν κινητήρα.

Η facelift CLS 63 AMG θα αποκτήσει και αυτή νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια όπως επίσης και νέα πλαϊνά skirts. Κάτω από το καπό, ο V8 5,5-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρας θα αποδίδει 557 άλογα με 720 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,2 δευτερόλεπτα (3,7 δευτερόλεπτα με το σύστημα τετρακίνησης).

Keywords
Τυχαία Θέματα