Nissan Sentra NISMO στην έκθεση του Los Angeles

Το σαλόνι αυτοκινήτου του Los Angeles ανοίγει τις πύλες του τον επόμενο μήνα και η Nissan επιβεβαίωσε πως θα παρουσιάσει ένα μοντέλο σε έκδοση Nismo. Σύμφωνα με πηγές του Auto Guide αυτό θα είναι το Nismo Sentra.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται το διάσημο Sentra με

το σηματάκι της Nismo, αφού εδώ και 3 χρόνια παρουσιάζονται κατά καιρούς concept του μοντέλου σε εκθέσεις και πρωτότυπα δοκιμάζονται στους δρόμους. Νωρίτερα μέσα στο έτος, πηγές από την Nissan ανέφεραν πως θα βγει στην παραγωγή η Nismo έκδοση του Sentra αν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό. Πλέον φαίνεται πως η Nissan σκοπεύει όντως να το βγάλει στην παραγωγή και μάλλον έχει έρθει η ώρα να συμβεί.

Ο κινητήρας που αναμένεται να έχει είναι ο υπερτροφοδοτούμενος 1,8 λίτρων, MR18, με απόδοση γύρω στους 240 ίππους και στα 325 Nm ροπής. Η κίνηση θα περνάει στους πρόσθιους τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου και ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Οι εξωτερικές παρεμβάσεις είναι εμφανείς όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, αλλά παραμένουν διακριτικές τηρουμένων των αναλογιών.

[See image gallery at www.autoblog.gr]

Keywords
Τυχαία Θέματα