ΟΦΗ: Την πεποίθησή του ότι το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και της αδειοδότησης θα λήξει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (11/4), εξέφρασε ο Θεόφιλος Φαγαδάκης

20:52 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Την πρώτη του εμφάνιση στο φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου έκανε ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ ΟΦΗ, Θεόφιλος Φαγαδάκης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αthletic Radio, ο κ. Φαγαδάκης τόνισε ότι μέχρι την Δευτέρα (11/4) το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών, αλλά και της αδειοδότησης θα έχει κλείσει οριστικά.
Αρχικά ο κ. Φαγαδάκης δήλωσε: "Δεν παίρνω τον λόγο μου πίσω και ότι έχουμε πει ισχύει. Δεν είναι αλήθεια ότι οδηγείται η δουλειά σε ναυάγιο. Εχουμε καθυστερήσει γιατί προέκυψε το θέμα της ιδιοκτησίας. Στην αρχή συζητούσαμε για το θέμα της αδειοδότησης αλλά τώρα η συζήτηση έχει γίνει για το θέμα της ιδιοκτησίας. Εκτιμώ ότι μέχρι την Δευτέρα η υπόθεση θα έχει κλείσει".Eρωτηθείς για το αν έχει την οικονομική δυνατότητα να αναλάβει μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ, απάντησε: "Aν δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα ως όμιλος εταιρειών δεν θα ασχολούμασταν καθόλου", ενώ σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης είπε: "Το θέμα της αδειοδότησης θα διεκπεραιωθεί 100%".Για το αν ο Νίκος Μαχλάς παραμείνει πρόεδρος της ΠΑΕ και μετά την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης, δήλωσε: "Aν πάνε όλα καλά, εμείς αναλαμβάνουμε την εξυγίανση του ΟΦΗ στο οικονομικό κομμάτι και ο Νίκος Μαχλάς θα αναλάβει το αγωνιστικό σκέλος".Ακόμη δεν παρέλειψε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας: "Εζησα μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι που παρακολούθησα από κοντά και μιλάω για αυτό κόντρα στον Παναιτωλικό" ενώ κλείνοντας είπε: "Οταν θα είμαι έτοιμος θα πω περισσότερα".
Keywords
Τυχαία Θέματα