Η Μίλαν απέκτησε τους Τζαμέλ Μεσμπά και Ρόντνεϊ Στράσερ

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών παικτών που αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή (Μπόατενγκ, Ακουιλάνι, Αμπροζίνι), οδήγησαν την Μίλαν στο να προχωρήσει σε δύο προσθήκες, κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τους Τζαμέλ Μεσμπά και Ρόντνεϊ Στράσερ, οι οποίοι είναι μέσοι και αγωνίζονταν στην Λέτσε.

Ο πρώτος, αλγερινός γεννημένος στη Γαλλία, αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή, ενώ ο δεύτερος, διεθνής με τη Σιέρα Λεόνε, είχε δοθεί δανεικός στη Λέτσε, αλλά αποφασίστηκε να επιστρέψει νωρίτερα στο Μιλάνο, λόγω της έλλειψης λύσεων στο χώρο του κέντρου από τα προβλήματα τραυματισμών.

Ο 27άχρονος Μεσμπά, που αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό χαφ, είχε φέτος 12 συμμετοχές και 1 γκολ στη Serie A, ενώ ο 23άχρονος Στράσερ που παίζει σαν αμυντικό χαφ είχε επίσης 12 εμφανίσεις και 1 τέρμα στο πρωτάθλημα.

Keywords