Nova: Ανανεώνει τη συνεργασία με τη Sony Pictures Television

09:21 15/7/2016 - Πηγή: myPhone
Δελτίο Τύπου: Οι μεγάλες επιτυχίες του κορυφαίου κινηματογραφικού studio του Hollywood, θα συνεχίσουν να προβάλλονται αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, σε Ελλάδα & Κύπρο. Η Nova, προχώρησε σε
ανανέωση της μακρόχρονης συνεργασίας της με την Sony Pictures Television. H Sony Pictures, το studio που κάθε χρόνο παράγει ταινίες και σειρές που ξεχωρίζουν στο Αμερικάνικο και Ελληνικό Box Office, θα συνεχίσει να δίνει αποκλειστικά το πρόγραμμά της στη Nova!

Με την συμφωνία αυτή, τα κανάλια Novacinema εξασφαλίζουν για τους συνδρομητές τους μερικούς από τους δυνατότερους τίτλους φέτος, όπως το πολυαναμενόμενο «Inferno» με τον Tom Hanks, το δραματικό θρίλερ «Money Monster» με το δίδυμο των George Clooney και Julia Roberts , το «Baby Driver» με τον μοναδικό Kevin Spacey το τελευταίο «Resident Evil: The Final Chapter», αλλά και το «Billy Lynn’s Long Halftime Walk» με τους Kristen Stewart και Vin Diesel. Παράλληλα, μεγάλα blockbuster sequels και box office hits όπως την θρυλική επιστροφή των «Ghostbusters» με την Melissa McCarthy, αλλά και την μεγάλη αγάπη των παιδιών «Smurfs: The Lost Village»!

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 117 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα