Infinity Blade II: 5.7 εκατομμύρια λήψεις κατά τη διάρκεια της επετείου του App Store

Την περασμένη βδομάδα και εξαιτίας του εορτασμού των πέντε χρόνων από την πρεμιέρα του App Store στο iPhone OS 2.0 πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης του Infinity Blade II [iTunes link], προσφέρονταν για λίγες μέρες δωρεάν από την Apple. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο αριθμός λήψεων για το παιχνίδι έφτασε τα 5.7 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια των επτά ημερών που διήρκεσε η προσφορά, τρεις φορές πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα λήψεων της εφαρμογής οποιαδήποτε άλλη βδομάδα. Παρόλο που το παιχνίδι κανονικά προσφέρεται έναντι χρηματικής αμοιβής η εταιρεία δεν έχασε πολλά λεφτά καθώς το σημαντικότερο μέσο εσόδων παραμένουν τα in-app purchases, η αγορά χρυσού για γρηγορότερη ανέλιξη στο παιχνίδι, χωρίς, βέβαια, να επιβάλλεται η χρησιμοποίησή τους. Παρόμοια αύξηση στις λήψεις παρατηρήθηκε και στο πρώτο Infinity Blade [iTunes link] που και αυτό βρισκόταν σε προσφορά το ίδιο διάστημα με 2.5 φορές περισσότερα downloads από μια συνηθισμένη βδομάδα.

Η επιτυχία αυτή, δυστυχώς, φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετή για την εταιρεία καθώς πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και επίσημα η ακύρωση της κυκλοφορίας του Infinity Blade Dungeons χωρίς αυτό να συνεπάγεται και το τέλος της σειράς Infinity Blade. «Υπάρχουν περισσότερα που σχεδιάζουμε να κάνουμε στον κόσμο του Infinity Blade», δήλωσε ο Donald Mustard, συν-ιδρυτής της Chair. «Περισσότερα παιχνίδια, περισσότερα βιβλία, μπορεί ακόμα και άλλα προϊόντα. Και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό».

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsInfinity Blade II: 5.7 εκατομμύρια λήψεις κατά τη διάρκεια της επετείου του App Store

No related posts.

Keywords