iTunes store: Αγόρασε τώρα, κατέβασε αργότερα

Οι χρήστες iOS συσκευών έχουν πλέον τη δυνατότητα να αγοράσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους μέσω του iTunes επιλέγοντας να το κατεβάσουν κάποια άλλη χρονική στιγμή:

When purchasing any of the above items using iTunes 11 on a Mac or Windows PC, or an iOS device

running iOS 6 or later, you’re now presented with Later and Download (or Download All) buttons.

Tap Later and the purchased items will be added to your iTunes account and accessible to stream or download in the future via Apple’s iTunes in the Cloud feature.

Η νέα αυτή επιλογή αφορά ταινίες, επεισόδια τηλεοπτικών σειρών, μουσικά box set & season passes και επί της ουσίας θα σας βοηθήσει να μειώσετε την κατανάλωση data δεδομένων από δίκτυο GPRS/3G/4G. Πλέον, θα μπορείτε να αγοράσετε το περιεχόμενο άμεσα τη στιγμή που θέλετε (π.χ για να εκμεταλλευτείτε μία προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας) και να το κατεβάσετε είτε απευθείας στην συσκευή σας -όταν θα συνδεθείτε με κάποιο δίκτυο WiFi- είτε από το PC σας μέσω της διαχείρισης του λογαριασμού σας στο iTunes… εφόσον το συγκεκριμένο περιεχόμενο υποστηρίζεται από το iTunes in the Cloud στην χώρα σας.

iTunes store: Αγόρασε τώρα, κατέβασε αργότερα

Σχετικά άρθρα:

iTunes in the Cloud για ταινίες σε Ελλάδα και ΚύπροΧρησιμοποιήστε διαφορετικά Apple IDs σε έναν υπολογιστή και iTunes [Οδηγός]Twitter #music, η νέα social μουσική υπηρεσία κυκλοφόρησε στο App Store
Keywords
Τυχαία Θέματα