To iPhone 5C θα αντικαταστήσει το iPhone 5, το iPhone 4S παραμένει (;)

O αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities αναφέρει σε νέα του έκθεση ότι το φημολογούμενο iPhone 5C θα διαφημιστεί ως συσκευή μεσαίας κατηγορίας και όχι χαμηλής, όπως πιστεύουμε μέχρι τώρα. Αντίθετα, την θέση αυτή θα συμπληρώσει το iPhone 4S που θα παραμείνει στην αγορά ως η «φθηνή» συσκευή της Apple που λογικά θα

προσφέρεται δωρεάν με συμβόλαιο και το iPhone 4 θα αποσυρθεί εντελώς. Ο Kuo θεωρεί ότι το iPhone 5C θα κοστίζει μεταξύ $400 και $500 ενώ το iPhone 4S θα τιμολογηθεί μεταξύ $300 και $400.

Ως εκ τούτου το iPhone 5C θα περιλαμβάνει στο εσωτερικό του επεξεργαστή A6, όπως το iPhone 5 αυτή τη στιγμή, το μέλλον του οποίου δεν είναι ξεκάθαρο μέχρι στιγμής. Για να είμαστε ειλικρινείς η κίνηση αυτή δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, ειδικά η διατήρηση του iPhone 4S με 3.5″ οθόνη και 30-pin connector στο line-up. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που μας εκπλήσσει η Apple, οπότε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε στις 10 Σεπτεμβρίου εάν θα επαληθευτούν οι προβλέψεις του Kuo.

[via AppleInsider]

iPhone Hellas - iPhone iPad iPod Touch NewsTo iPhone 5C θα αντικαταστήσει το iPhone 5, το iPhone 4S παραμένει (;)

Σχετικά άρθρα:

Το φημολογούμενο πλαστικό iPhone σε φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσηςΈκθεση για την Pegatron επιβεβαιώνει την ύπαρξη του φθηνότερου πλαστικού iPhoneiPhone 5C με κάμερα 8-megapixels (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα